Chrom jsem zatím vyzkoušel fix 4mm a zatím mohu říci že je asi otěru odolný. Což by pro nás modeláře byla dobrá zprava. Zítra to budu testovat více. Jinak Martin Lébl už zde začal testovat, slíbil jsem že já to natestuji na Gunze a test přidám k němu do tématu zde : http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=19&t=112817. No a popravdě my to nedalo a ptal jsem se ještě jednoho mého kamaráda co stříká Graffity a ten my ještě doporučil abych si sehnal ještě od Mollotowu jejich bezbarvý lesklý lak. Ten prý funguje i na chrom od nich ve spreji. Tak uvidíme. A teď zpátky ke stavbě. Dneska dodetailováno a zítra snad ten základ motoru zkompletuji. Tak pár fotek z dnešní práce.
Děkuju.. jsem rád že se to líbí. Rozhodl jsem se že prostě každý den něco udělám. A tak dnes místo kompletování motoru jsem si dodělal resinové zavěšení a doplnil očky z leptů a doplnky. Pak jsem se pustil do zkompletování zadních tlumičů od Thundervalley.com. Vypadají parádně, akorát je buď budu muset zkrátit nebo natahnout pružinu. Bohužel jsem nikde na netu nenašel návod na ně jestli se mají upravit nebo jak to s nimi je. A tak zítra asi budu muset vyštípnout z rámečku originál tlumiče a zkompletovat alespoň jeden abych věděl správnou výšku tlumiče.
Hanzi, to je fakt veľmi uveriteľné a zatiaľ pekná práca. Detail sety sú jedna vec a spracovanie druhá. Tu sa pravdepodobne stretli dve špičky v oboch oblastiach.