Takhle to dopadne když si jeden řekne že si dá pohov od většího dekálování Pustil jsem se do dalšího rally vozu do vitrínky fotek jsem moc nenašel tak doplním pásy a až mi dojdou vrtáčky tak i nějaký ten káblík. Vyházováky v intoši jsem nejdřív ignoroval kvůli budoucí neviditelnosti ale začínají mi tam troch na oko vadit Kastle je v barvě a po jedné vrstvě scIII a čeká na dekály.
Mám jí za sebou a byla to docela pohodová stavba. Jediný problém stavebnice je vyšší část rámu u B sloupku tuším vpravo. Chce to dopředu spasovat s kastlí včetně oken a dole o cca 2mm zkrátit. Já zkrátil o víc a vůbec u B sloupů nepřilepoval. Rám zůstane pružný a sám se podle karoserie usadí. Malá mezera dole samozřejmě není vůbec vidět Pak to chce hodně přesně usazovat dekály na sloupcích oken a počítat s černými lemy, dekály jsou akorát. Stavba zde: viewtopic.php?f=155&t=122384&hilit=celica Tak ať se dílo podaří
Nevím, jak u Jardy, ale já jsem měl mimořádně křehké dekály, některé se rozpadly na desítky drobných proužků a musel jsem pak hodně retušovat. Nesedící rám je také pravda
To mě se právě rozsypaly ve vlažné vodě, lépe fungovaly ve studené, ale pak je musíš máčet déle.
Jinak pro Butila - vypadá to pěkně rozjeté, černé plochy v interiéru vypadá, že máš čistě ohraničené, to mě se úplně nepovedlo. Jen ty fotky jsou dost neostré
U lišty na levých horních dveřích vidím velkou bublinu. Jinak pěkně položeno Tady dekály nepraskají? Respektive není třeba zalakovávat lakem na aršíku?
Díky za upozornění určitě bych si toho nevšiml, už sem na tom zapracoval, a ty dekály vypadají jako nějaká reedice či co fakt se tím dobře dělá za použití agama vodiček to šlo skoro samo a sbouchul jsem podvozek kam ještě půjde wash
Díky moc. Fotky to je velká slabina, coolpix si s 30W led svítidlem nějak nerozumí ale jinak to bude tím že budu muset zabrousit do nastavení foťáku a naučit se fotit