Tak jsem řízl do dalšího kousku. Jedná se o druhého itala do mé garáže tentokráte ve žlutém podání. Na červené dojde jakmile se pustím do P4 . Zatím jsem dal do kupy motor který snesl trochu washe. Jedu podle pár fotek z netu tak uvidím jak tenhle krasavec dopadne . Makro toho ukáže panečku
Aj u mňa čaká na príležitosť, ktorá príde hneď po dokončení Daytony Speciale. Červená však určite nebude, lebo som ju videl v neuveriteľne krásnej farbe a nesmierne jej pristala... Stavba začala parádne, až na ten prúser na olejovej vani... Pokus naznačiť čierne skrutky nemdopadol dobre... Držím palce!
Tak vana půjde na retuš, na drátky se ještě necítím a pokročil jsem na interiéru a sedačky jsem chtěl ušpinit washem a pak otřít uchošťourem ale dopadlo to strašně tak je buď vykoupu nebo lehce fouknu béžovou abych to nejhorší trochu zakryl
U těch sedaček ty prohlubně v bočním vedení mají být, nebo jsou to vtoky? Ten drybrush jim asi prospěje, to má Renda pravdu. Bočnice se ti povedly, ale ta palubka je hrozná. Ty přesahy stříbrný na štelování topení snad nenecháš?! Volant ještě dostane koně?
Černé proužky jsem nezvládl tak to dopadlo takto. Barva bude žlutá a mám v plánu ji zalakovat SC3 budu lak přestříkával z plechovky do pistole tak bych se rád optal na ředění laku. Díky
Jedno smutné zjištění je že motip a zero spolu nesedí a na lžičce v poho. Po druhé vrstvě to začalo krabatit tak mně koupel nemine Holt to fouknu černým surfem od Gunze a celkový odstín bude trochu tmavší.