Ahoj Tuhle jsem procházel kitník a narazil na tohle.Měl jsem dojem,že jsem to vyhodil. Udělal jsem menší restart. Ta červená se mi moc nelíbila a ještě k tomu se mi pod lakem zdrcla,takže to šlo do nášich oblíbených lázní. Zalíbila se mi ta šedivá verze. Barva je Grey Stone Matt na Supru a matný lak. Jsou na tom přidané dílky od C1 Models.Nedával všechny kvůli stavbě. Sem tam něco doupravit,aby to sedělo. Světlost kol jsem snížil asi o 2 mm.
Na lemu okolo oken ani oknech nebyl naznačený černý proužek,tak jsem vzal gumovou maskovací pásku,uřízl 1mm silný proužek a přilepil. Vložku pro usazení jsem taky upravil. Seříznutý vršek a převrtáno na větší vnitřní průměr. A aby mi nelítali přední kola nahoru dolu,vypodložil jsem dosedací plošku.
Aleš píše:V té šedé je to paráda, mnohem lepší než červená
Díky. Akorát mi docela dost dlouho trvalo vybrat tu správnou,protože nějaký číslo jsem nenašel,všude píšou šedá matná a tahle mě připadala nejblíže. Už jsem uvažoval i o šedé na AMG GT3,ale ta je tmavší. Takže asi takhle s výběrem.
Ahoj všichni. Nedávno jsem konečně dodělal tohle AMG. Na prvních fotkách jsou dokončovací práce před sestavením a narychlo udělané fotky hotového(pro info). Zbytek v galerii. Snad se to povedlo