Tak si založím téma stavby mojí další srdcovky.. ..stavebnici už nějaký čas mám doma,ale nějak se mi do ní moc nechtělo..v porovnání s kvalitou dnešních stavebnic je tohle fakt hrůza .když pominu karoserii,střechu a čiré díly..vejde se zbytek stavebnice do jednoho rámečku..v interiéru dokonce chybí i vnitřní reliéf dveří.Rám je z jednoho kusu i podlahou a podběhama..takže jsem pomocí plastový destičky aspoň trochu vymezil hranice rámu a zbytku..no moc se s tím asi piplat nebudu..vylepším interiér a udělám motor..Paradoxně jsem celou stavbu začal maskou,protože jsem netušil jestli se mi podaří zachránit nápis TOYOTA z plastové mřížky,kterou jsem odfrézoval a nahradil kovovou
..tak přidám nějaký nepatrný posun vpřed začínám dělat na motorovým prostoru..zatím jen hrubá stavba bloku motoru a chladiče..ještě chybí spousta detailů,ale už můžu tak nějak prostorově umísťovat další detaily..no zatím mě to baví
Díky..tak trocha neviditelný práce na "toyce"..nekolik vyrobených detailů v motorovém prostoru..už se to malinko plní a trochu práce na boudě ..no ještě to bude na dlouho..přes léto moc času na lepení není
Díky..ve stavebnici bohužel není ani blok motoru..je tam pouze v tom podvozkovém monobloku naznačená olejová vana,která je úplně mimo ..trochu jsem pokročil v interiéru.Rozhodl jsem se,že nebudu ztrácet čas s výrobou detailů takže jsem jen trochu vylepšil palubku a vyrobil čalounění do dveří..takže jsem jen barvil..až se přiklopí bouda tak opravdu moc vidět nebude...no a začal jsem si trochu hrát se spodkem..je to jen takový základ..kola budu barvit a patinovat až na úplný závěr..no a to je asi zatím vše
..tak zas nějaký malinký krůček vpřed..fouknul jsem karoserii do barvy..asi to ještě trochu přeleštím a zalakuju...no nyní musím zasklít boudu a slepit dohromady..a začnu skládat motorový prostor..no ještě je tam fůra práce
Ušetři si práci a barvu před lakem nelešti, je to naprosto zbytečná a kontraproduktivní práce. Brousí a leští se až finální lak. Jinak jedeš pěkně, líbí se mi to
Díky pánové za přízeň..trochu jsem pokročil nějak se mi relativně čistě povedlo zasklít boudu a furt dumám co jsem ještě zapoměl v interiéru,protože už to potřebuju zavřít,abych začal plnit motorový prostor..no snad se nic nepos...,protože mi došla barva..jsem si namíchal opravdu přesný množství ..no fotky mi ukázaly docela dost čuňáren.. budu ještě dost opravovat..