Tak jsem asi z těch stavebnic civilních offroadů v tomhle měřítku vytěžil co se dalo..ale ještě mi zbyla jedna ikona a to G klasse ..bude to konverze na civilní verzi z armádního wolfa od revellu.Stavebnice je zatím asi to nejhorši co jsem v tomhle měřítku v autech stavěl.Gumový pneu jsou ve stavebnici nepoužitelný kvůli nenapravitelný deformaci..ale zbyly mi tu pneu z defendra tak jsem je použil ..no začínám pomalu upravovat..spousta broušení ,tmelení a dodělávání..no a tradičně udělám otevřenou kapotu a pod ní benzinový čtyřválec M 115 ..a taky přemýšlím jak udělat to tradiční kostkovaný čalounění..že by dekál?
Tak mi asi s přicházejícím podzimem skončily práce na zahradě a kolem baráku a já se pomalu přesouvám do dílny a snažím se aspoň něco dokončit z tý spousty rozdělaných projektů ..tak jsem malinko pokročil na"Géčku"..mám asi hotový interiér..čalounění jsem nakonec udělal z vytištěnýho dekálu..mám vyrobený základ motorovýho prostoru,zatím jen nahrubo,aby se to proporčně vešlo..ještě budu dočišťovat a detailovat..a fouknul jsem karoserii a nyní musím vymaskovat a nastříkat lišty,prahy a ještě pár drobností..a to je asi zatím vše
..tak zas nějaký malinký progres..pomalu,ale opravdu pomalu dodělávám tu spoustu detailů a hlavně jsem navýšil vstupní náklady stavebnice a objednal jsem nový kola od Def model..nějak mi ty původní balóny k tomu modelu neseděly..no ještě dodělám pár kablíků a hadiček do motoru a můžu začít patinovat
Rolfi píše:Je to divný auto ale pěkně se to loupe ven... Tuhle krátkou verzi jsem snad nikdy neviděl...
..díky..ono vlastně většina "géček"v soft top verzi je krátkých..já jsem tuhle krátkou verzi vlastnil i jako děcko..autíčko na baterky Jinak jsem se stavbou téměř u cíle..ještě musím dodělat pár oprav co mi vylezly na fotkách a asi by to chtělo nějakou podložku...no celkově to asi nebude nic moc extra model..prostě ten základ stavebnice je hodně špatný a mé ruce taky zázraky nedokážou