Práce zvolna pokračuje, ten volant ještě nějak poladím dekál moc nesedl. Dekál na sededle jsem dělal na půl a ten přechod naštěstí nebude vidět. Kola jsou v barvě Magnesium. Kastli fouknu celou zelenou a budu doufat že neproleze skrz dekál .
Volant umeju ale první zkušenost s bílím surfem od zera je tak trochu rozpačitá. Je to jako bych foukal polohrubou mouku mi to přijde. S krásným hladkým povrchem jak jsem zvyklý u Gunze to bratru nemá moc společného. Naštěstí mi vylezly vyházováky tak jsem to zbrousil a druhý pokus bude následovat. Foukal jsem to 0,3mm tryskou a tlakem 1Bar první dvě vrstvy z 8-10cm z obav ze známé agresivity zera, aspoň teda co se barvy týče, třetí už z větší blízky ale stále nic moc. Kluci co používáte zera poraďte prosím kde dělám chybu.Počítám že je to rukama ale i tak Dík .
Mám úplně stejnou zkušenost s bílým zero White primerem. Navíc se mi po nastříkání začal loupat a šel seškrábat dolů třeba jen nehtem. Prý to chce stříkat větším průměrem kvůli hrubšímu pigmentu, např. 0,5 mm. Já už ho ale od té doby nepoužil...
Tak jsem to nakonec zvládl . Přiředil jsem surf levelingem a bylo to mnohem lepší, nakonec jsem to jen přelízl 2500 pod vodou a šlo se na barvu a nevypadá to zle. Pokračuji na kolech a finišuji intoš. Ještě se tam pokusím nacpat siť na kterou jsem skoro zapomněl.
Klucí jsou to 4 lehčí vrstvy Zera měl jsem strach z reakce barvy a plastu. Hodím na to dekály a pak 2K lak. Ty děličky, ty děličky pravda patlám s detaily a podstatné drobnosti mi unikají.