¨zbuf1 píše:akkandian píše:zbuf1 píše:Ne ,vepředu přijdou šedé, zadek byl asi bílý, ten tak zůstane.
Ještě si dovolím pár poznatků/názorů
Myslím si, že zadní výplň dveří byla stejná, jako přední. Aspoň podle obrázků se to tak tváří.
Dále si myslím, že pásy nebyly Sabelty, ale s logem myšáka. Měl by jsi je mít ode mě (ty loga).
A kapličky byly bílé asi s černým pruhem. Toho jsem si všiml až teď. Tak nevím, jestli je to ještě opravitelné. Ale kdyby bylo, tak je to také viz na obrázku níže.
Přidávám obrázky interiéru přímo z Barumky. Máš tam i detaily na přístrojovku, kdyby jsi si chtěl hrát
tak ti Aleši pěkně děkujuže se dycky vše objeví až po boji
No loga na pásech nebudou problém ,kapličky asi už nechám,spíš bych nadělal víc škody než užitku ....
Zítra se mu budu věnovat ,tak uvidím co se ještě po...e![]()
Znáš to, já velmi rád oplatím ochotu

Napadá mě, že opravit by se to dalo dvěma variantama, pokud by jsi do toho šel. Buď bych vystřihl plíšek z plechovky a stříkl (šablonu ti klidně půjčím) a nebo bych mohl mít ještě zbytky bílého obtiskového papíru od Propagteamu. Když by jsi dal dva na sebe, tak by to mělo být ok a podle mě by to vypadalo v pohodě. Tak kdyby jsi chtěl, ozvi se.