Dostal jsem od kamaráda tento kousek v rozestavěném stadiu motoru,ten se už koupe tak začnu dalšího závoďáka . Nemám žádné kováky na zámky kapot tak je zbrousím a dodám až pomine apokalypsa . Fotek jsem moc nesehnal tak pojedu podle krabičky více méně ale ještě pohledám. Barvu mám jen X2,LP4 a od motipu bílá candy tak asi vyhraje ta které bude nejvíc
Pěkný, taky jsem ho stavěl, jde pěkně do sebe, Tamiya no. Možná bych našel ve vrakovišti tyhle obtisky, já dělal jiný marking (Giesse). Tak kdybys to zčubil, pošlu je. Teda, když je vyhrabu z nějaké krabice v kitníku.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Tohle Poršátko je moc hezké, čekal jsem tenkrát, že Tamiya udělá i GT1 z roku 1998, kdy vyhrálo v Le Mans, ale bohužel jsem se nedočkal Ale určitě budu sledovat
Malinko jsem něco málo porobil motor už byl sestavený a nabarvený tak putoval do brzdovky pak surfu a na řadu přišly i revelky na štětec . A kastle je v bílé LP4 na šedém surfu ale pár vrstev asi ještě dám moc bílá mi nepřijde
To nepotěší a tohle téma mi uniklo, ale díky za rady koupat už to nebudu tak se s tím budu muset naučit žít a to jsem si zrovna pořídil šedý 2K plnič z lakovny ale ten se neztratí
To nepomůže, vše dělám tím bílým primer surfejsem od GS- dříve bílým surfacerem ve spreji od Tamky. Ale vynechávám šedý surf na bílých autech, ten je vcelku nanic. Na co, pokud neděláš schratch a nemáš tam rýhy a škrábance? I vnitřní nástřik černou v interiéru ti plast ztmaví.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE #TeamFoltýn Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Tak hlásím další postup, motor už byl sestaven jak jsem psal a zrovna nepasoval přesně tak to byl docela boj, není tam vše ale zavřu to do kastle a nikdo nic neuvidí. S dekálama letitýma to byl taky boj ale víceméně jsem ho ustál teď to umejt od vodiček a půjde do laku .