Tak tu je môj menší experiment s nissan-om R34 chcel som skúsiť niečo netypické čo sa tak nevidí často vo svete modelov a vlastne hoc ešte to nie je dokonale je na tom veľmi veľa prace hlavne...brúsenie a modelovanie a vytvarovanie novej kastli modelu ale zatiaľ som spokojní s pracou. Tento nissan dostal novu strachu (ktorá ešte nie je dokonala chcel by som sa pokúsiť aspoň o nejaké tie detaily strachy nech to nejako aj vyzerá a nie že je to odfláknute ) plus dostala nove spente zrkadla z nissanu z350,novo staré sedala s nápisom bride a nove kolesa (ale tie asi nebudú na finálnom modelu ) takže tu je aspon niečo z mojej tvorby
Naposledy upravil AndyWolf dne 29 črc 2019, 20:54, celkově upraveno 1
Ja som hlavne zvedavý ako bude vyzerať po dokončení, ako už som písal dlhšie som chcel skúsiť niečo také to a zaexperimentovať. Tak po dlhšej dobe som sa naspäť vrhol k ER34-ke a poriadne som to prebrúsil ale ešte na tom bude veľa prace kedže na niektorých miestach to nieje ešte "dokonale", plus som vymenil fujimi interiér za aoshima lebo kedže od fujimi... no nemá detailnejšie to prepracovane ako aoshima alebo tamka