Testarossa se chýlí ke konci tak se pustím do tady této legendy. Mám spoustu fotek z jednoho německého bazaru kde je jedna na prodej, tak snad konečně dojde na drátky když už mám ty vrtáčky . Rád bych to i co se dá okarbonoval tak bych tam použil tento www.car-model-kit.cz/carbon-decal-a-for ... bby-design . Rád bych požádal zkušené pardály o radu jestli je to správná volba. Asi si k tomu objednám i kováky https://www.car-model-kit.cz/hd02-0249- ... bby-design, jsou sice drahý jak čert ale snad to ten model pozvedne.
S tím karbonem chybu rozhodně neuděláš a ty plechy? Je otázka, co z toho bude vidět, chladící kanálky na kotoučích kdo neuvidí, když bude nasazený kolo. Např.
"Sranda musí bejt i kdyby tátu věšeli." Už ničemu nerozumim, ani radši nepřepínám.
Ahoj Ty plechy záleží na tobě.Jestli chceš,aby ten model nějak vypadal podle tvé představy,tak tam dej co se dá. Ostatní taky dělaj superdetaily a potom je z toho vidět minimum. V modelařině se meze nekladou
Karbon byl jen v interiéru (část palubky, část výplně dveří, zadní plato na podlaze a opěrky pro nony spolujezdce), ještě tedy zrcátka. Na ty plechy bych se asi vyprdnul, drtivá většine nebude vůbec vidět, některé jsou úplně zbytečné a budou to vyhozené peníze. Pořid si sadu od Reji na pasy a nějakou sadu na rychloupínáky kapoty ( zbydou ti i na další auta).
Díky za rady, máte pravdu stejně toho moc vidět nebude. Jen jsem si všiml že předlohu co mám je z roku 97 tak nevím jak moc rozdílů tam je oproti roku 98. Co jsem se díval na youtube tak jsem si ničeho všiml. Tak snad to nikoho z opravdových znalců na rally nepobouří
Jestli můžu radit, tak bych nakoupil různé šroubky, rychlozámky , stěrače a podobně. Povětšinou co je z venku. Mam toho spoustu a rozhodně nelituju peněz. Tyhle detaily model pozvednou do jiné úrovně. Ta sada leptů od HD je z 70% jen kotouče to je opravdu zbytečný. Mřížky do otvorů sání, se dají udělat i z pytlíkového čaje (trojúhelníčky) a přezky na pásy záleží. Pokud nejsi až příliš náročný a nepotřebuješ mít úplně ty přesné přezky jako byly v autě, koupil bych sadu od ReJi.
Super detailní fotky, jen pár věcí nesedí: kola jsou z verze 01 sedačky jsou moderní, ty co jsou ve stavebnici jsou správně "tažná oka" nejsou látková, ale klasická kovová kaplička na střeše je z verze 99, možná 01 pasy byly červené, ne černé Chce to zkouknout ty správené fotky, např. Colin neměl na svých dveřích zrcátko. Jinak souhlas s tím, co píše Michal
edit: Kecám, zrcátko Colin měl, neměl ho až Burns, ale to už byla sezona 99 a 00
Naposledy upravil hej-hou dne 15 kvě 2019, 20:22, celkově upraveno 1
Je tam vidět pár předělávek a jiných dílů z pozdějších Imprez. Jinak tato stavebnice jako taková je jedna z nej, co Tamiya vydala. Je tam v podstatě vše, co tam má být a je pěkně zpracovaná a detailní.
Nejsem znalec tak moc děkuji za upozornění, osobně bych to nepoznal. Stavebnice je opravdu parádní tak bych toho nerad moc pohnojil. Budu pro jistotu stavět krabičku s drobnýma doplňky jako pásy,upínáky na kapoty a karbony poprvé .