tak když už to tu Honzík prásknul ... Měl bych to doříct celé ...
každé uterý chodí starší syn na školu barvení do klubu kde barví figurky a když se balil tak na něj zautočila naše roční kočička, ten se leknul a zahodil lahvičku s černým washes který se rozlil na podlahu a částečně na tašku a tak chudák čistil parkety a tašku, jak to dopadlo si umíte představit ještě večer byla černá patrná i na umyvadle a dlaždicích v kupelně .
No a já večer zabloudil copak nového tuna na foru a hle, Honzík má nový článek, tak jsem si jej šel přečíst . Hned po prvním slově mě popadl záchvat smíchu neb ten překlep byl v tu danou chvíli přímo geniální .
Kryšote, jsem rád, pokud to někomu pomůže se trochu zorientovat. Proto to píšu, proto to dělám. Myslím si, že dřív než se člověk pustí do složitostí, je potřeba mít jasno v základech a tak jsem si řekl, že spíš než sepisovat dílčí články o vyfikundacích, bude lepší nejdřív jasně a přehledně sepsat to co nikde jinde prostě nejni. Jestli to někdo nebude číst, tak ať to nikdo nečte, ale já mám dobrej pocit z toho, že člověk, kterej se o to zajímá, má možnost si to nastudovat, něco se naučit a posunout se zase o kousek dál. Nakonec to byl důvod proč jsem tohle všechno dělal od začátku. Myslím si, že rozvoj kamionů tady u nás, jsem nepodnítil jenom já a že si to nemůžu klást za svůj dosaženej cíl, ale na tom vlastně tak moc nezáleží. Důležitý je, že se staví a staví se čím dál líp...
Sice je to ted drobet OT,ale nejvíc mě zajímají ty autolaky,konkrétně ten co máš na slepici,nechápu jak se s nim dokáže vytvořit takový povrch bez leštění?Myslim že nejsem sám kdo z tebe na tom víkendu ohledně tohohle téma bude tahat rozumy
Ale dík za názory .............stejně vás neposlechnu
nemuze to i nejak souviset se zpusobem aplikace? ja treba ted mam novej kompresor s poradnou regulaci a zjistil jsem, ze ty chronicky neleskly revell akryly se pri strikani vyssim tlakem o neco vic lesknou
Hele, myslim že ne. Myslím, že je to materiálem. Málem deset let stříkám stejnou pistolí a stejnejma barvama a ten lesk tam prostě neni a vezmu do ruky první autolak a jde to samo?
Akrylky samy o sobě mají trochu zvláštní vztah k lesku a nedělají ho tak ochotně jako pomaleji schnoucí barvy. Nerikam, ze nejsou vylestit, ale muzes se pretrhnout, abys to dobre naredil a nastrikal a stejne to neni uplne ono.
Aby se akryl lesknul je potřeba na něj nanést několik ( tenkých ) vrstev čirého lesklého laku ... , jen teda nechápu konec konců na co potřebujete lesk když leštěnky tady tvoří jen pár zoufalých jedinců ..
Jinak osobně akryl ředím lihem ... akorát se musí častěji otírat špička trysky jinak to prská
Honzo, jakej je vůbec rozdíl mezi ředidlem S 6006 a 6001? Já používám na emaily 6006ku a ty píšeš, že ještě na to máš tu 6001. Tak jestli o něco nepřicházím.