Mohl by mi někdo poradit, jak hledat na internetu typy nástaveb? Já moc kamionům nerozumím, ikdyž jsem původem vyučen automechanikem. Ale dnešní typy a označení nástaveb vůbec neznám. Když zadám do vyhledávače název kamionu, tak mi to stále ukazuje jen nové typy kamionů, vyprošťováků pomálu a většinou se objevují kamióny na prodej. Něco málo jsem s toho dostal, ale na postavení kamiónu dle skutečnosti to zdaleka není.
čau ve spolek, prosím,nemáte někdo nebo nevíte o nějaké technické dokumentaci na Volvo F a FH v konfiguraci 6x4,kde je zadek na listových pérách. prošel jsem net,ale našel jsem jen pár obrázků bez dalších přesnějších informací. děkuji.
Potreboval by som pomoc od autickarov, chcel by som postavit model APC MAJSAN, co bola chorvatska pancierovana tatra, vacsinou sa uvadza ze to bola 138 ale mne to troska skor pride ako trojnapravova 813....pomoc potrebujem v tom ze by som potreboval rozmery toho podvozka aby som si ich preratal do mierky 1/72...naisel som na nete nejaky tatraportal ale ....bohuzail tym tabulkam ale vobec nerozumiem (som debil, viem)....preto vopred dakujem za pomoc
Ano to som mal na mysli....ja to bohuzial neviem urcit podla podvozku a pri nejakych popiskach ktomu vozidlu bolo ze je to tatra....no tak takto k tym rozmerom nikdy nedopracujem...ale dakujem aspon za snahu pomoct
vydrž já to zkusim zjistit unás na truckforu tam jsou jiný moudrý hlavy , když nic tak podvozek určej určitě ......ale tatra to podle nábojů, absence roury není...
Podla mna to nebude to isté,má to iné boky aj zadok,dvere na boku a pod.A celkove mi táto pripadá menšia Doktorovy sa jednalo o voz s tejto strany viewtopic.php?f=45&t=24045&start=15 .Približne v strede a dalšie na konci strany
Nie...mna zaujima pancierak zo strany 1 uplne dole z vlakna o vojne v juhoslavii a to je presne ten ktory sem dal Timmy....ja som sa v tom vlakne neskoro ozval tak to vyzeraze ze som reagoval na iny obrazok, za to sa ospravedlnujem..... v zasade je mi jedno ci to je alebo nie je tatra, ako som uz pisal potreboval by som si vyrata tie rozmery na model a zo zaciatku som isiel teda po tatre
No prosim.....a dokonca ten podvozok co chcem pouzit na tu prestavbu sa viac podoba na toto ako na tatru....este zistit tie rozmery a som doma ...v kazdom pripade dakujem