ty we kamo...mazec toto
Maverick117 píše:vypada fakt dobre ale chcelo by to viac fotiek a hlavne lepsich nech sa da na to lepsie pozret. takze sa na ne tesim
Jouda píše:Tak nový přírůstek.........proč zrovna tohle se zcela nepoužitelnými obtisko-samolepkami? Důvod je jasný....SCANIA 144L 530......souprava už zmizela z oficiální nabídky dovozce,tak jsem usoudil,že je čas se zásobit. K mému překvapení jsem zjistil,že místo na přebalu nakresleného ,,mrazáku" je uvnitř shrnovačka s chladícím agregátem,takže pokud bych se časem rozhodl pro termoplachtu,není problém.....
Cena katalogová...1647,-
awan07 píše:Jouda píše:Tak nový přírůstek.........proč zrovna tohle se zcela nepoužitelnými obtisko-samolepkami? Důvod je jasný....SCANIA 144L 530......souprava už zmizela z oficiální nabídky dovozce,tak jsem usoudil,že je čas se zásobit. K mému překvapení jsem zjistil,že místo na přebalu nakresleného ,,mrazáku" je uvnitř shrnovačka s chladícím agregátem,takže pokud bych se časem rozhodl pro termoplachtu,není problém.....
Cena katalogová...1647,-
.mám prosím otázku-ten návěs má už to nové šasí se vzduchovým pérováním,nebo je to ještě tá stará hrůza?díkyza info.
Globetrotter.XL píše:jojo, o tom ze to je chladici plachta uz mi nekdo rikalale tak plachta dobra a agregat do zasoby se taky hodi, ne?
))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník