Protože hodně z kolegů pořád časopis Modelář ignoruje, mám pro vás malou připomínku (kterou snad ani nepovažuju za aktualizaci), že tohle číslo je velice záživné i z našeho pohledu.
Opravdu nestíhám, takže jsem si fotky pořádně prohlédl až dnes a musím říct, že je to parádní a ty popisky jsou taky super Máme štěstí že šel Honza kolem, říkají, že je odborník . Doufám, že Praha bude stejně dobrá, akorád bych uvítal jen naší kategorii a rozdělenou na měřítka (Jak říkal Martin87, to se nedá srovnávat).
Snad se na mně moc nezlobíte, že přidávám technická témata, ale v širším kontextu je považuji za důležitá a myslím si, že modelář by měl vědět co staví. Příště už se snad budeme věnovat modelům. Sliboval jsem modelářský seriál, tak příště už opravdu začne. Ne že by snad nebyl připravený, ale nechci toho na vás během jedné aktualizace navalit příliš.
Doufám, že ten článek o značení a cedulkách bude užitečný. Dalo mi to dost práce a zabralo hodně času.
No musím říct,že článek o značení vozidel to je teda něco-to teda muselo dát práci .Je to perfektní.Fotky z truckfestu taky-moc mě mrzí,že jsem nejel.Bohužel když nejsou penízky tak je to naprd.Pavel