Chlape neštvěte mě sakra. Tak já jsem podle Vás nemocnej,proto,že napíšu Adminovi,aby se podíval zda Váš inzerát namá být v jiné sekci ?? Tak dobře je to Váš názor. Lidi na MF nemají čas,mají jiné zájmy a problémy. Za dobu kdy jsem nic neřešil v MF diskuzích uvadlo MF také. A to né mojí vinou. Kvůli nějakému člověku přeci neopustím MF,jak Vy píšete. Je to blbost,ale Váš názor nezměním. Projděte si všechna oddělení a najděte za poslední delší dobu nějaký můj problém, s někým. NENAJDETE. Proto že žádnej nebyl !!!!!!!!!!!! Prostě mám rád věci na svém místě. I kdyby to zveřejnil nevím kdo ozval bych se stejně jako jsem se ozval u Vás !!!!!! Osobně proti Vám nic nemám,jak si hloupě myslíte. JASNÝ ??
Naposledy upravil Vladimír Válek dne 16 říj 2019, 13:36, celkově upraveno 1
Koukám borci že to tu máte stejně výživný jak my u letadel.
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
[quote="Vladimír Válek"]Chlape neštvěte mě sakra. Tak já jsem podle Vás nemocnej,proto,že napíšu Adminovi,aby se podíval zda Váš inzerát namá být v jiné sekci ?? Tak dobře je to Váš názor.
Přesně tak.On to totiž nebyl inzerát.Ono to bylo upozornění na novinku,které bylo umístěno právě zde kde se tyto novinky presentují.Bylo to zde vyvěšeno 14dní,než Vám to začalo vadit.Umístil jsem to sem já jelikož jsem výrobcem tohoto setu a nikdy jsem se nemusel nechávat nikým zaskakovat.Činil jsem tak vždycky mraky let zpět a nikdy to nikomu "normálnímu" nevadilo!.A to je vlastně to jediné,čím jsem se provinil-dal jsem to sem já a to je v rozporu z pravidly Modelfora.Inzerát visí normálně v inzerci,kde je dle pravidel uvedena cena a vše potřebné.Takže když teď někoho požádám,aby to sem za mě dal tak vy si můžete tak maximálně utáhnout gumu u tepláků.Jak říkám,jediný o co Vám šlo byla prostě provokace.PAvel Behenský
No ty kokso on už ten motor dopáchal? Parádní prácička pane mistr!
Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Abych to vzal popořadě Koule 84,Honzo to se ještě načekáš Za slova chvály díky všem.Zas taková parádička to není. Matweji-žádnej odhad ceny nemám a vzhledem k tomu,že už se to vleče tolik let to bude obtížné sesumírovat.Ale náklady cca znám,resin jde zvážit .Lepty,pokud budou tak nic velkého jen malá planžeta.Psát tady cenu nemá smysl,mohlo by se to zase někomu nelíbit.Tudíž,nic neplánuji,nic neprodávám. Až to přijde někam to šoupnu.Chtěl bych příští rok.Sklopku určitě ne,je moc složitá na výrobu-lomený rám,díly korby-velké náklady.Ten tahač vyšel nejrozumněji v poměru ceny a výkonu.Pokud na to jednou dojde asi to udělám tak,že si každej koupí díly přesně na tu Tatru co bude chtít.Tahač bude pro ty,co nechtějí nijak experimentovat.PAvel