Omlouvám se pane Skybo, ale mám malý dotaz Možná, že to má někdo postavené.
Zdvořile prosím o radu. Stavím hydraulickou ruku od Italeri ze sady Truck Accessories II. Ve stavebnici je kousek černé dosti široké bužírky. V návodu jsem nenašel, kam by měla přijít. Zasílám návod s bužírkou. Bužírka má venkovní průměr 3,5 mm. Na rozvod hydrauliky je krátká příliš silná. Děkuji Vám za případnou radu do SZ
Děkuji nejmenovanému člověku, který již včera sdělil stejnou značku a zaslal větší foto, ale bez nápisu na dveřích. Děkuji Pavlovi a p. Behenskému. Leč, tak dobré oko nemám. Ani s lupou na dveřích nerozluštím ten nápis. Jste bystrozraký pane Behenský.
Mám k Vám opět dotaz. Potřebuji nakreslit bok podobný stavebnici Revell Heavy Dutty Traileru. Je možné mi sdělit firmu, nebo soukromou osobu, která má nebo umí v práci nakreslit něco v KONSTRUKČNÍM PROGRAMU ? Ne v Corelu. Mnohokrát Vám děkuji.
Tak s kreslením to dopadlo skvěle. Oslovil jsem SPŠ a bylo to za 1 den hotové.
Leč, mám opět dotaz.
Má někdo doma hotový model, nebo nenačatý aršík s obtisky k tomuto modelu ? Sehnal jsem ho, ale tyto dva obtisky chybí. Prosím o rozměr těchto obtisků. Vše na obrázcích v příloze.
Jářku, nevím, zda bude mít někdo z Vás náladu mi odpovědět. Ale s prosbou se optám. Na Scanii R 730 místo leptů na předek dát co ? Na kraje slabý plast a mezi to síťovinu, která se dává k některým modelům ? Nebo síťovinu po celé šíři otvorů předku ? Mnohokrát děkuji za případnou radu.