Vlado, prave teraz sa dostávaš do bodu keď ťa zaujíma prečo a ako a či to je aj logické...teda technické veci. A to je ten posun vpred, super a držím palce.
No jo Pavle,ale ty ruce k tomu pořád nejsou dost dobré. Jinak na toto zajímání se o délku a jiné mě přivedl jeden z Vás,který se zatím nezapojil. Chci mu tímto poděkovat.
Ta délka 12 m. mě prostě připadá hrozně velká u samotného nákladního vozu. OPRAVDU JE TO TAK ?? HRAJE TAM ROLI POČET NÁPRAV ? U 3. NÁPRAVOVÉHO DÉLKA MAX ?? U 4. DÉLKA MAX ?
Typ vozidla--------------------------------Délka-------Šířka-------Výška Automobily-----Tříkolové vozidlo------4 600-------1 600------ 2 000 Nízkorychlostní nákladní vozidlo-------6 000-------2 000------2 500
Nákladní automobil a tahač návěsu---12 000------2 550------4 000 O tuto délku 12 metrů mi jde
Mnohokrát děkuji
Naposledy upravil Vladimír Válek dne 07 lis 2018, 11:14, celkově upraveno 1
Vlado nevim co mas na mysli.ale co sa tyka kamionovej supravy tak 12m dlzka je malo .len troj osovy naves ma 13.8m..prirataj tahac a mas to....dvoj osove navesy maju 12m a vic pokal sa nejedna o specialne navesy..toto je tazko povedat.lebo je velmi vela kombinacii a druhov navesov ale celkova dlzka je tusim. Max. 22m .ale nevim isto
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Cooliwane prosím Tě, jde mi pouze o délku auta samotného. 3. nebo 4. osý nákladní automobil,ne který lze naložit kontejner který má 25 cm. Chtěl jsem použít model Scanie T134 H 6x2 s obavou ji předělat na 8x4.
Dobrý deň vo spolok, nákladné autá určené na prepravu vymeniteľných nadstavieb mávajú celkovú dĺžku okolo 9970 mm. Samozrejme v závislosti od použitého podvozku. 12 metrov je maximálna povolená celková dĺžka jednotlivého vozidla, počet náprav to neovplivňuje. Rozostup medzi kontajnerovými prvkami je normovaný na 5.853 mm pre všetky typy vymeniteľných nadstavieb v ozančení C715, C745, C782. Posielam fotku Scanie na ktorú by sa tá cisternova vymeniteľná nadstavba hodila. Marian
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
Když je maximální délka 12 metrů, tak to přece neznamená, že to nemůže být kratší. To je přece jasné, že nebudeme zbytečně dělat 12 metrové auto. Ono jich ani moc v EVROPSKÝCH podmínkách nejezdí. A počet náprav má vliv na hmotnost, opět celkovou. S délkou to nemá nic společného. A je to délka sólo vozidla. Nemůžeš Ivane do toho plést délku soupravy. Ta je u návěsu 16,5 metrů ( tady vzít v úvahu rok auta ), z toho návěs 13,65. Samozřejmě vepředu může být ještě rampa na hadice, nebo chladicí agregát. Ale i tady se musí brát ohled na 12 metrů a to je délka kolíku od zadní hrany vleku. Stejně tak tandemový vlek včetně oje, nesmí 12 metrů překročit. Prostě NIC, co se v zatáčkách nezlomí, nesmí tuto délku překročit. Jediná výjimka je autobus, s zadní říditelnou nápravou, ale ty stavím jen já, to se Vás netýká