Asi vypadám jak rejpal, ale... ,,Smyslem tohoto setkání je" ,,trochu si popovídat, případně ukázat jak kdo pracuje" (?) ,,vystupovat jednotně a v přátelském duchu spolupracovat" ,,od další podobné události nás dělí jen měsíce. "
Já jsem debil . Podobný překlepy se mi poslední dobou stávají dost často. Díky webu připravuju velký množství textů (veřili byste, že ten seriál už má přes sedmdesát stran?) a některý (jako ten včerejší) dost ve spěchu a pak to takhle dopadá. Omlouvám se všem za prznění jazyka, včera jsem byl fakt KO a moc jsem to po sobě nečetl. Stydím se.
Až přijdu z práce, tak to opravím. Na druhou stranu aspoň vím, že to někdo čte.
Zkušenost: nepište takový věci v poznámkovým bloku. Ty automatický opravy a zvýraznění chyb ve wordu mají něco do sebe.
Nedávno jsem psal v článku o povrchové úpravě o tom, že se štětci to nemá dneska moc smysl a že nez pistole to nejde. A teď jsem narazil na něco, co je podle mě tak dobré, že to sem musím dát, aby mě nikdo neobvinil z lobování za kompresory:
Štětcováno a tupováno . (Povzneste se nad to, že je to tank. )
ale tym smerom by sa dalo iste len v takom pripade, ze to bude podobne opatinovane. ja by som to nebral ako lobovanie. viacero ludi bojuje stetcami. ale som presvedceny, ze u kazdeho je to nechut k investicii do striekacej vybavy. lenze to uz dnes neoplati. sikovnost, ochota, proste da sa zacat striekat za cenu par stokorun. a ist do priemernej vybavy sa da ist uz za cenu povedzme dvoch modelov. takze ja to beriem len ako vyhovorky. a ak sa aj da stetcom urobit model, clovek to vie a stavie nieco, kde to ide, tak pistolou to ide VZDY lepsie a ked by aj neviem co, tak jednoduchsie a rychlejsie.