Tak pro pobavení ostatních, samozřejmě ty díly u sebe drží. Jak už jsem psal. Ne moc a neodpovídá to správné funkční poloze v realitě, ale je to asi tak o sedm tisíc procent lepší než cokoli najdete.
Prosímvás, pro jistotu, aby to video bylo přesvědčivé, poprosil jsem svého osmiletého syna, aby mi pomohl. Takže levá ruka je moje, v pravé ruce jsem držel telefon a žlutou hadici nasazoval svými prstíky můj syn.
Udělali jsme to pro jistotu několikrát, aby bylo vidět, že to zvládne i osmileté dítě a že se to při otočení rozpojí a dá se to zase spojit. To jen kdyby mě chtěl zase někdo z něčeho obtěžovat.
Rendo, to neřeš...já ani neříkám, že to jde spojit jako v realitě. Mockrát jsem psal, že ne, ale že to jde jen do sebe "zaklesnout" a je to OK. Sám to takhle na výstavách dělám. Je to úplná prkotina, ale tohle je už asi třetí vláko s tímhle zaměřením.
Pane Válku. To jako myslíte vážně? Po tom co jste tady předvedl přijdete s takovým dotazem?
Rád bych se Vás zeptal z jakého důvodu upravujete svoje posty? Proč jste upravil Vás post psaný azbukou? Mimochodem jako první z něj zmizela část ať Vám Josef Steinocher nevyhrožuje. Ohledně upravování postů a zakládání duplicitních témat doporučuji si pročíst a připomenout si pravidla modelfora
Zpět k Vašemu "zdvořilému" dotazu. Odpověď máte třeba v tomto názorném videu jak se zapojuje návěs https://www.youtube.com/watch?v=y1j76hUeR88 (můžete přeskočit na čas 0:40 tam máte záběr na vzduchové hadice). Doufám, že závěr jestli se dá tato sada použít na US trucky si uděláte sám.
Osobne ich dávam aj na Americké a aj na Australske ťahače. Nejak to neriešim. Ešte ma z prepojením napadla takáto vec... Pokial som si istý že ten náves nebudu menit pokaždé k jinému tahaču, tak (jinak jako vždycky) udalám to že kapnu na osky koles sekunďák - aby se netočili skrátka. Pak bych ten model dal na jednoduchou podložku (zvyknu si narezat foršnu z OBI, nastríkam černou a místo asfaltu nalepím řezanej smirek v barvě asfaltu). Model dám na podstavec a tim pádem manipuluju s ním dle potřeby.
Tak přátelé. Konečně jsem se po půl roce podíval sem. Furt mi nedocházelo jednání pana Válka. Na obtiscích pro jeho obrovské modely řeší desetiny milimetru, zahltí vás 10ti maily denně, z nich 5 smažea 3 doplní. Půlku toho zapomene, druhou změní a po mě chce abych si všechno pamatoval, případně archivoval. Hard disk s jeho soubory už se mi nevejde do baráku a tom mám rodinný dům, není to příjemná spolupráce s ním. Je mi ho i líto ale když vidím zde jak se do každého naváží... musel jsem se k tomu vyjádřit. Pánbů s námi a zlé pryč. Ach jo