Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Kamiony a těžká technika ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Sklíčka CTM 24107

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Sklíčka CTM 24107

Příspěvekod karel53 » 30 lis 2021, 02:05

... no tak jsem si jednou zas otevřel modelforum a vidím, že se tady vlastně nic nezměnilo. Je to tady jako za starých časů, jen s tím malým rozdílem, že se tady už i snad chlastá... Bohužel vůbec se tomu nedivím, protože v některých případech je to opravdu nutný. Ono je někdy potřeba mít na kvalitní odpověd i potřebnou kuráž a běda jestli odpověd nepřijde hned. V tom případě přichází na řadu osočování, emaily s vykřičníkem a v neposlední chvíli i veřejné pokárání a veřejné urážení. Přesně z tohoto důvodu nechci a nebudu pomáhat těm, kteří se tak chovají i kdyby potřebovali cokoliv. Já sám mám velkou trpělivost, ale i ta někdy přeteče a na otázky tohoto typu prostě odpovídat nebudu.

Myslím, že jsem se pro některé vyjádřil dost jasně a více se k tomu vyjadřovat nehodlám.
karel53

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Válek » 30 lis 2021, 19:07

Karle nechte toho už se tu vše napsalo.
A nedivte se mi-Když se tu jeden který je o 26 let mladší jak já začne na stránkách MF rozčilovat, že mu tykám.
To je přece k smíchu.

Takový king to zase není, aby mu starý člověk vykal.
A chtěl jsem jen rozměr, nic víc !!
Navíc, nevidím v SZ, že bych vás někdy o něco žádal. Nevzpomínám si.

A hlavně, vy tady někoho kárejte, když se schováváte za svůj Nick.
Já alespoň sdělím e mail a věk mimo Nicku.
Vladimír Válek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod karel53 » 30 lis 2021, 23:21

Ano máte pravdu, už se vše napsalo a vy svůj rozměr světel máte. Tímto to pro Vás asi na nějaký čas uzavřelo. Nikoli však pro mě, jelikož i toto se mně dotýká a to hned ve dvou rovinách. Jednak jako jednoho z majitelů CTM se mně dotýká vystupování typu „Kárání CTM“, které jste později na MF smazal. Asi jste zapomněl, že jsme Vám zpočátku pomáhali s objednávkami nad rámec ostatních. Vy jste si kdysi psal emaily o jednotlivé lepty, které běžně nebyly samostatně k prodeji. Pokud to šlo, tak jste je vždy dostal. Ostatní tato privilegia nikdy neměli. Vaše objednávky byly vyřizovány přednostně, jelikož již druhý den nebo následující den jste psal, že objednávku jste ještě nedostal. O emailech typu moc se omlouvám ani nemluvě. Asi jste zapomněl i na to, že jste nám určoval, jak a za kolik Vám máme objednávky zasílat.
Bohužel doba šla dál a od té doby se řada věcí ve firmě a na eshopu CTM změnila a nelze Vás neustále uspokojovat tak jako dříve. To jsem Vám už kdysi ve více jak několika emailech napsal. Z tohoto důvodu mně osobně vadí, že jste rychle zapomněl, co jsme pro Vás udělali a věřejně nás káráte za to, že jsme Vám nebyli schopni odpovědět, tak jak jste vy potřeboval.
Vždycky jsem si myslel, že slušný chování dělá přátele. Podle toho co jsem četl, to asi ve Vašem případě není. Bohužel nevím, jak můžete někomu tykat a nazývat ho zdrobněle, když toho člověka ani neznáte. Vůbec nevíte nakolik je to někomu příjemné. O údajném alkoholismu ani nemluvím. Myslím si, že i když jste si vymněnili několik zpráv nemusíte tímto hned někoho urážet. To je hodně pod úrovní a mně to osobně úsměvné nepřipadá. Tím akorát ukazujete Vaši nadřazenost, s tím že vy můžete a ostatní nikoliv. Honzu R. znám a myslím, že hodně dobře a to i přes to že i mezi námi je nějaký věkový rozdíl. Vy píšete, že není žádný king a tím tedy chápu, že je Honza pro Vás normální nula. Asi soudíte podle toho, že na Vaše emaily a SZ nereaguje. Ani se nedivím, jen tak uvažuji. Myslím, že toho za svůj život už dokázal dost a to nejen z modelářského hlediska. To vy asi nevidíte, nebo spíš asi nechcete. Já rozhodně nikoho nechci kárat, ale mám pouze potřebu Vám to sdělit ve vší slušnosti. Schovávat se za svým názorem nepotřebuji a sdělovat svoje emaily nechci. Pokud vím tak od toho je zde SZ.

A ještě zpět ke světlům. Díval jsem se zpětně, která jsem Vám za celou dobu poslal. Je to celá řada světel, kterou jste si již mohl dávno změřit sám.
Navíc si pamatuji že jsem Vám již před několika lety poslal tabulku ze všemi rozměry světel CTM , kterou jsem pro Vás specialně vytvořil. Konkrétně to bylo odeslané z našeho emailu 11.1.2018 v 16:58. Stačí jen používat vyhledávač a konkrétní email si najít. Tak akorát tedy nevím proč jsem to pro Vás dělal.

Omlouvám se, ale více Vám na konkrétní příspěvek odpovídat nebudu, i když je mně jasné že poslední slovo budete mít vy a na můj příspěvek si rád odpovíte.

Karel Krejčí
CTM-Czech Truck Model s.r.o
Naposledy upravil karel53 dne 01 pro 2021, 17:08, celkově upraveno 1
karel53

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gagoš » 01 pro 2021, 16:39

:roll:
Je to boj, ale krásnej.
Gagoš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 02 pro 2021, 11:22

Vladimír Válek píše: Takový king to zase není, aby mu starý člověk vykal.

Jojo, budu si pamatovat.
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pavel behensky » 02 pro 2021, 11:37

A hlavně, vy tady někoho kárejte, když se schováváte za svůj Nick.
Já alespoň sdělím e mail a věk mimo Nicku.[/quote]

Nóó,on takovej Jakub Kenworth alias Vladimír Válek byl taky v pohodě :-D .Pavel
pavel behensky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Válek » 05 pro 2021, 15:07

Jsi vedle jak ta jedle BOBÁNKU.
To je synovo Nick, víme !!!

Těší mě, že se o starého důchodce takto zajímáte pane Behenský. OPRAVDU MĚ TO TĚŠÍ !!

Asi 2x jsem synův Nick použil, to ano, ale to tu nikdo nezakazuje !! :P
Vladimír Válek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pavel behensky » 05 pro 2021, 15:15

Jo jo,tomu se říká trefa do černého :lol: .p
pavel behensky

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gagoš » 05 pro 2021, 16:28

Tvl.... :grin:
Je to boj, ale krásnej.
Gagoš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marco » 05 pro 2021, 16:38

Nejlepsi vlakno :grin:
Marco

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Renda » 05 pro 2021, 17:01

Supr vlákno.
Renda Tejkl GT CUP IPMS CZE
#TeamFoltýn
Osudovým omylem demokratů je slepá víra v to, že prostý lid jednou dostane rozum...
Renda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Černý » 24 pro 2021, 06:37

Dlouho jsem tu nebyl, ale když se tak dívám a čtu , je to fakt síla. Místo modelů tu mnohdy řešíte spíše chování jednotlivých členů. A ono je to jako v životě , že pokud na sebe narazí dva sebestřední jedinci bez zpětné vazby nabere to na obrátkách. Pak je asi čas pro správce tuto skutečnost vyřešit upozorněním a případným usměrněním. Kdysi to tu bylo zajímavé spousta komentářu k modelům a člověk se rád podíval. Bohužel v sekci kamionu nastal dle mne útlum a mnoho těch co zde prezentovali už dnes přispějí málokdy. Škoda.
Milan Černý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Gagoš » 24 pro 2021, 12:01

Tak on stačí i jeden, dva být nemusí.... :agrh:
Je to boj, ale krásnej.
Gagoš

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nedlloyd » 25 pro 2021, 15:56

Hele Mildo, nemůžu si nevšimnout, že se už druhým příspěvkem navážíš do mě. Jestli Ti něco vadí, tak se vrať odkud si přišel a dál si tam šmrdlej ty Tvoje 43ky.

Já jsem byl na modelářství vždycky náročnej, na svoji práci i na práci ostatních a tomu odpovídala taky kritika. Prostě když někdo patlá, tak patlá a nevím proč by se mu to nemělo říct. A jestli jsem Ti někdy šlápnul na kuří voko a Tys to nezkousnul, tak je to taky trochu věc Tvýho ega, ne mýho.

Já mám totiž takovejhlech narážek tak akorát dost. To se pak naznačuje že někdo dělá něco pro peníze...nebo že někde někoho urazil, protože mu něco zkritizoval...pak že se zase někde potkají nějací dva bezejmenní sebestřední... S tím jdi do hajzlu, milej Mildo. Buď si svoje věci vyřiď tak jak se má a přímo a nebo tu po letech neplakej jako malá holka.
Hotovo: Mercedes SK 1838 Somat
nedlloyd

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Černý » 25 pro 2021, 21:48

Ale Vážený pane Nedloyd, nic se netýkalo Vás. Ale pokud tedy jste tak vztahovačný tak za prvé oslovení Hej Mildo si chlapečku vyprošuji zase já. Šmrdlat si budu co budu chtít akde budu chtít. A ano pokud se považujete za extra mistra to možná jste , ale jako člověk máte chování řeznického psa : A ano kdysi jsem to tu opustil i proto, že mnoho mladých začínajících modelářů Vaše povýšené chování dovedelo dost odradit a to je to co mi vadilo. Takže pane neberte si mne do pusy , neboť jak vidno tentokrát jste se netrefil a opravdu mne nezajímáte a nemám chuť si kazit den a zábavu nějakou debatou s Vámi. A pokud si berete právo ihned útočit , bez toho že by někde padlo něco o Vás tak rada je navštívit doktora. A tímto debatu s Vámi končím, neboť je bezpředmětná. Jen mi vadilo to oslovení. Ano tykám si i s borci Vašeho věku byť by mohli být mými syny, ale ti mají svou úroveň.
Milan Černý

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse