"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Michal Vyparina píše:Zkuste super-hobby.cz nebo mn-modelar.cz
Děkuju za navedení.
Nejdřív jsem hledal podle názvu výrobce, ale ani jednoho, co mi nabídl [url=https://www.scalemates.com/search.php?fkSECTION[]=Kits&q=iceman&fkSCALENORMALISED[]="1:00072"&fkTYPENAME[]="Decals"]scalemates.com[/url] jsem na stránkách ani super-hobby.cz ani mn-modelar.cz nenašel. Nakonec jsem našel obtisky od Jeight Design na super-hobby.cz, ale to už jsem hledal podle čísla jednotlivých sad. Co je zajímavý, že tam byly schovaný pod firmou DEF Model. Tak jsem se ještě jednou podíval na mn-modelar.cz, tam nebyly, tak jsem je objednal v Polsku a něco si tam přidal kvůli poštovnýmu Tak jsem zvědavý za jak dlouho to dorazí...
Ano, výrobce je DEF MODEL a se super-hobby, mám samé pozitivní zkušenosti. Do F-M jim přes zásilkovnu trvá 2-4 dny dodání.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek "Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími "Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským, že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl