Přesně tak , jsem 3neděle po operaci kolene , tak ten adrenalín udělá svoje ,prostě koleno nebolí ,Charone ale ty seš jiná liga já už to mám na dojetí , ale toho litra bych chtěl zkusit ..... móóóc
Zasadni je jezdit, na cem je pak jedno a kdyz to vyjde a ziskas do garaze svuj sen, je to bomba. Mam svuj sen v garazi, ale i proti vsemu nakonec ta motorka je jeste vic o emocich nez sem si vubec myslel.
jo, silna motorka je jak antidepresivum a prasky nabolest v jednom, prehodis pres ni nohu a vsecko mimo jizdy a motorky je najednou pryc a soustredis se jen na to. Ale to vis a kazdej kdo jezdi to vi taky.
Pro me tahle motorka zborila vsecko, co sem do ty doby znal.
Tak i já přispěji troškou vody do mlýna...po 10ti letech na motardu jsem si řekl, že je toho už dost a je čas na změnu. V květnu prodej se smířením, že do začátku sezony pořídím něco jiného...nakonec jsem koupil už v červnu .
Přílohy
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Jokere je parádní , tu bych právě chtěl , i proto jsem šel do 929 , jestli na to mám a pak jít do čistýho litra , zatím spokojenost . A to jezdím v týhle zimě , klouže to jak čert a hlavně dávat bacha na plechovky . Tak hodně kilometrů , ale až na jaře
Ahojte, Pozerám, že je tu celkom slušná motorkárska základňa. Ja som svoju motorkársku púť začal asi pred 30-timi rokmi, keď som si kúpil zánovnú Jawu 350/634 v bordovej metalíze. Potom som pomaly stúpal – prvý japonec SUZUKI GS550E, YAMAHA FZ750, SUZUKI GSX-R 1100, YAMAHA R1, HONDA CBR 1000RR(2004) a nakoniec splnený sen fungl nový FireBlade v HRC farbách(2009). Bohužiaľ, pod tlakom životných udalostí – strata zamestnania, nevyplatené mzdy, osobná kríza, som musel to, čo mi najviac v ťažkých chvíľach pomáhalo a tým bola motorka - predať. Momentálne som teda bez, ale srdce je stále motorkárske a je celkom možné, že ešte niekedy niečo kúpim...Dlane ma svrbia stále a husia koža naskakuje vždy pri prejazde akéhokoľvek biku.
Nedivim se, taky bych bez toho nemohl zit. V pracovne mam ted obe. Nemam za sebou takovou historii, mam svoje obe velky motorky doma. Simsna nepocitam na tom se drandi v jiznich cechach u pribuznejch, ktery se na nem dal uci. R1 byla nej! Myslim z tech tvejch! Taky mam v hlave na jaro bajk cislo tri do garaze, ale uvidime. Ano je to karburatorova r1, bud ta co mas na foto, nebo model 00/01, ktera se mi silene libi, ale prvni verze prej mela nejvetsi charisma a je jich uz malo, proto me tak laka.
Ahoj, v dobe, keď som moju R1 kupoval to bola absolútna pecka, niečo čo tu v tej triede ešte nebolo. RR, GSX-R alebo ZX-9R boli oproti 177kg/150HP R1 také "ťažkopádne". Prvý krát som ju videl na živo v showroome YAMAHY vo Viedni a bol som úplne hotový. Vtedy tu ešte neboli skoro žiadne obchody a ak si chcel niečo na moto kúpiť, alebo si pozrieť novinky naživo, chodili sme "slintať" do WIEN. Bolo ich v tej dobe veľmi málo, väčšinou padnuté z dovozu a držali si neuveriteľne ceny... Strašne som ju chcel a bol som ochotný zaplatiť čokoľvek len aby som ju mal v garáži. Bolo mi jedno, že tá, čo som chcel kúpiť bola ľahnutá, žrala olej a bol som už asi 5-ty majiteľ, nikto ma nemal šancu od jej kúpy odhovoriť. Tá motorka mala gule, žiadne kompromisy, nič ti nedarovala zadarmo, každú sekundu si sa musel sústrediť, inak ťa chcela zhodiť, bola to "sviňa", ale to na nej každý miloval. Mám na ňu tiež doživotnú "spomienku" v podobe zlomenej záprstnej kostičky na pravej ruke.
Držím ti palce - zohnať niečo v dobrom stave bude asi fuška, bacha na zvary medzi podsedlovkou a hlavným rámom, to zvyklo praskať, od ´02 to už bolo šroubované, ale to už je injektion verzia.
Jo, mas pravdu, podobne jak pises se chova i big bang. Je to potvora a toho si na tom tak cenim ,protoze jizda je zazitek. Zvuk oproti radaku je mazec a je z toho cejtit ta zivocisnost a za plynem jde neuveritelne. Tak mam ji v hlave a neboj vim po cem mam jit. Prave ze vim co s tou motokou je za problemy po tech letech tohp bylo moc napsano. Ale nemusim ji brat za kazdou cenu, takze budu vybirat, je na cem jezdit, ale proste bych ji fakt bral. Proste se mi moc libi, je syrova, ale ty krivky jsou oproti prvni verzi ostrejsi a prostepecka. Nevim jak to napsat. Libil by se mi peknej kus do obyvaku. Idealne svetle modra
Tak je doma mastodont , dovolená na Slovači , jojoj , už se těším . Ale 650 Transalp , nebo 600 cbr efko (91) , nebo 929 Fireblade , musej z domu . Tak babo raď ?