Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Soutěže, výstavy a ostatní akce
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

MODELLBRNO 26.6. ´10

Odeslat odpověď
Příspěvků: 182 • Stránka 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13
  • Odpovědět s citací

Re: MODELLBRNO 26.6. ´10

Příspěvekod Milan Černý » 28 čer 2010, 21:27

jako blázen do náklaďáků sem tedy dám pár foteček co jsem zachytil Milda Pv
Přílohy
brno nákladní (5).JPG
brno nákladní (4).JPG
brno nákladní (3).JPG
brno nákladní (2).JPG
brno nákladní (1).JPG
brno nákladní.JPG
Milan Černý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Černý » 28 čer 2010, 21:32

Ještě dva kousky tatra 111 a mercedes do kterého se asi pustím až dodělám 805 tku,ale udělám ho v civilní verzi.
Přílohy
brno mercedes.JPG
brno tatra 111.JPG
Milan Černý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 28 čer 2010, 22:02

Kluci, sorry, letos mi to nevyšlo... Škoda, mnohé z vás bych rád viděl....:-(

Naštěstí jsem v úterý dostal nabídku od kámošů z Jihlavy, tak jsem aspoň mohl poslat 3 modely, i když na jeden spadla podložka, což nechtěně dokázalo, že ani chlupy ze smetáku jako antény nejsou neomezeně odolné :-( Víc zatím o soutěži nevím... Musím ale jásat P307 které už jsem 5x sestavoval střechu jako puzzle přežila cestu do Brna bez další úhony... Proč zrovna moje modely musí být neustále vystavovány crash testům???? Což není výtka klukům z Jihlavy, byli moc hodní, jak jsem si to zabalil, tak to bouralo :-D Ale alespoň jednou byl Peggy vidět na veřejnosti v ČR, patrně poprvé a naposledy....

Slyšel jsem, že letošní Brno se moc povedlo, jsme moc rád, protože tuhle soutěž mám velmi rád, čímž zdravím na dálku Peťu Vacátka a Aleše Peříka, sorry chlapi, ale snad si to tady přečtete.... Ale za rok, doufám, mě tam máte s dětma znova, kámoši :-D.

Omlouvám se nyní všem za mou absenci na foru, doufám, že všechno doženu v Paddocku...Tím zdravím pro změnu Šumáka, Vláďo sorry, internet nějak v poslední době nestíhám...

Na všechny se těším v době, kdy zase nebudu tolik vytížen svým povoláním...
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod turbo32 » 29 čer 2010, 06:36

pribuda psychopatov? :grin:
turbo32

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vladimír Šuma » 29 čer 2010, 06:42

turbo32 píše:pribuda psychopatov? :grin:

neboj, nás už má zapsaný :tongue: :tongue: :tongue:
Vladimír "Šumák" Šuma
KPM Kaznějov
Vladimír Šuma

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš Peřík » 29 čer 2010, 23:11

.MG. píše:to je tím, že modelářské akce jsou stále pojímány vcelku stejně - hromada kategorií letadel a vojenské techniky, slušně dioramata nějaké ty figurky a aby se neřeklo, tak se vypíšou i lodě a auta, nebo dokonce jsou v kategorii ostatní. Kdysi dávno se nám stalo, že jsme přijeli na soutěž, kde byla hromada kategorií letadel a taky kategorie ostatní. A tak cca polovina modelů vrtulníků skončila v ostatních, druhá polovina mezi letadly. Při vyhlášení pořadatelé poděkovali všem, kdo přivezl modely a předem všem prozradili, že vrtulník je vlastně letadlo, takže ti, kteří je dle jejich vlastních propozic přihlásili do ostatních mají smůlu, protože jejich modely rozhodcovská komise vyloučila z výběru, takže jsme vlasně byli jen diváci, kteří si na jeden stůl odložili modely.
Tím chci říci, že pokud autaři nebudou pořadatele tlačit na vypisování kategorií a to především účastí, pak budou auta buď jen na pokraji zájmu, nebo ve společné skupině s plachetnicí a válečnou lodí Klingonů.

Upřímně si myslím, že si za to můžete sami.
Navrhoval jsem Šumákovi uspořádat u nás nějakou auto-moto výstavku, ale prý není mezi autičkáři zájem! U nás máme 5 kategorií auto moto (řekl bych že oproti většině podobných akcí nadprůměr kategorií) a pokud se v nich objeví tolik modelů jako třeba letadel ve čtvrtkách, tak není problém další rok udělat třeba 15 kategorií (civil klasik /tuning, rally, F1, okruháče... a klidně i rozdělená podle měřítek).
Pokud chcete víc kategorií, tak musíte začít víc jezdit na soutěže s více modely a tak přimět organizátory k nějaké změně (a samosebou že se ty změny projeví většinou až při následujícím ročníku). A pochopitelně, že auta nestaví tolik lidí jako éra a techniku.
Ještě k naší akci: bylo dopředu elektronicky přihlášeno cca 60 aut a motorek a "jen" cca 160 modelů ve čtvrtkách letadlech, tak pro koho se asi nachystá víc místa? Hlídači měli nařízeno aby podle možností a podle toho kolik se objevuje modelů, přesouvali modely a upravovali místo pro další. Nicméně si nemyslím, že by byly auta a obzvlášť motorky nějak naňahnaný vúči majnstrýmovým kategoriím.
Petr Eis píše:Nefotil jsem, ale koukat se bylo určitě na co.
Jenom mi letošní ročník přišel takový nepřehledný... V minulých ročnících se mi líbila oddělenost prodejců a vystavovatelů.

Jen pro upřesnění a případné změny do budoucna, jaká nepřehlednost?? Prodejci byly také letos odděleni od modelů.
Agente Coopre: jak je v bílém wigwamu =;
Královec Čechům!!
Aleš Peřík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Milan Černý » 30 čer 2010, 20:44

Brno bylo super. Ke všem modelům se dalo bez tlačení dostat. Nasvícení super a prodejci taky super. Děkuji pořadatelům za nádhernou akci na úrovni. Milda PV
Milan Černý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Petr Eis » 30 čer 2010, 23:30

Aleš Peřík píše:
Petr Eis píše:Nefotil jsem, ale koukat se bylo určitě na co.
Jenom mi letošní ročník přišel takový nepřehledný... V minulých ročnících se mi líbila oddělenost prodejců a vystavovatelů.

Jen pro upřesnění a případné změny do budoucna, jaká nepřehlednost?? Prodejci byly také letos odděleni od modelů.
Agente Coopre: jak je v bílém wigwamu =;

Nevím, možná jen můj pocit, ale připadalo mi to takový "zmaštěný". Nějak jsem se tam nemohl orientovat :).Vyhovovalo mi shlédnout všechny stánky projedců z ptačá perspektivy :grin:
Osobně se mi, co do uspořádání, víc líbil minulý ročník. Ale jestli bude tradice soutěže pokračovat v této hale, rozhodně to nebude důvod proč k Vám nejezdit :grin: , soutěž je každý rok skvělá. =D>
Petr Eis

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš Peřík » 12 črc 2010, 19:35

Petr Eis píše:Nevím, možná jen můj pocit, ale připadalo mi to takový "zmaštěný". Nějak jsem se tam nemohl orientovat :).Vyhovovalo mi shlédnout všechny stánky projedců z ptačá perspektivy :grin:
Osobně se mi, co do uspořádání, víc líbil minulý ročník. Ale jestli bude tradice soutěže pokračovat v této hale, rozhodně to nebude důvod proč k Vám nejezdit :grin: , soutěž je každý rok skvělá. =D>

Vzhledem k tomu, že jsem nosil 6 měsíců rozmístění v hlavě a pak dalších 5 v PC, tak jsem postiženej a je pravda, že když jsem koukal z galerie, tak to bylo přehlednější. :grin:
Nicméně pro příští rok chystáme nějaké zásadní změny (pochopitelně pokud bude zájem a nejedná se o uspořádání) a tak bych se chtěl optat, jestli by byl zájem o nějakou předváděčku z okruhu auto-moto modelářů? A jestli by se i našel někdo schopný a ochotný něco předvést?? 8-)
Královec Čechům!!
Aleš Peřík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Koudy » 12 črc 2010, 20:32

O co přesně by šlo, já mám natrénovaný úder otevřenou dlaní :tongue:
Nobody is perfect but I'm pretty fucking close...
Paddock forum
Koudy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hefron » 12 črc 2010, 20:47

Taky přidám pár fotek ...
Přílohy
P1000536.JPG
P1000542.JPG
P1000519.JPG
P1000517.JPG
P1000507.JPG
P1000510.JPG
Hefron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hefron » 12 črc 2010, 20:50

Ještě něco málo ...
Přílohy
P1000525.JPG
P1000537.JPG
P1000535.JPG
P1000520.JPG
P1000522.JPG
P1000532.JPG
Hefron

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš Peřík » 14 črc 2010, 17:06

Koudy píše:O co přesně by šlo, já mám natrénovaný úder otevřenou dlaní :tongue:

No já bych se mohl přidat s hodem do zdi :grin: :cry: , ale spíš jsem si myslel, že by někdo mohl předvádět třeba: jak na lesklý povrch, jak na obtisky, jak na patinu (motory, výfuky atd..) a určitě by se našlo spoustu dalších věcí co má co říct auto-moto modelářům.
Pokusím se oslovit lidi co znám a zkusím je k něčemu přemluvit, pokud se nikdo dobrovolně nepřihlásí!! :twisted:
Královec Čechům!!
Aleš Peřík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bazilisek » 14 črc 2010, 17:12

Ze všech pěknejch modelů je to dio s lancií nejúžasnější. :shock: :shock:
Jako poslední dokončeno...
ObrázekObrázekObrázekObrázek

http://www.youtube.com/watch?v=xCS7CBcH ... re=related
bazilisek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Maverick117 » 14 črc 2010, 17:26

No keby to bolo v 18tke mal by som typ koho by to mohlo byť ale v tejto mierke ma to trochu odrádza vysloviť meno jeho velebnosti :D :D
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
Maverick117

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 182 • Stránka 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 13

Zpět na Soutěže, výstavy a ostatní akce