jako blázen do náklaďáků sem tedy dám pár foteček co jsem zachytil Milda Pv
.MG. píše:to je tím, že modelářské akce jsou stále pojímány vcelku stejně - hromada kategorií letadel a vojenské techniky, slušně dioramata nějaké ty figurky a aby se neřeklo, tak se vypíšou i lodě a auta, nebo dokonce jsou v kategorii ostatní. Kdysi dávno se nám stalo, že jsme přijeli na soutěž, kde byla hromada kategorií letadel a taky kategorie ostatní. A tak cca polovina modelů vrtulníků skončila v ostatních, druhá polovina mezi letadly. Při vyhlášení pořadatelé poděkovali všem, kdo přivezl modely a předem všem prozradili, že vrtulník je vlastně letadlo, takže ti, kteří je dle jejich vlastních propozic přihlásili do ostatních mají smůlu, protože jejich modely rozhodcovská komise vyloučila z výběru, takže jsme vlasně byli jen diváci, kteří si na jeden stůl odložili modely.
Tím chci říci, že pokud autaři nebudou pořadatele tlačit na vypisování kategorií a to především účastí, pak budou auta buď jen na pokraji zájmu, nebo ve společné skupině s plachetnicí a válečnou lodí Klingonů.
Petr Eis píše:Nefotil jsem, ale koukat se bylo určitě na co.
Jenom mi letošní ročník přišel takový nepřehledný... V minulých ročnících se mi líbila oddělenost prodejců a vystavovatelů.
Aleš Peřík píše:Petr Eis píše:Nefotil jsem, ale koukat se bylo určitě na co.
Jenom mi letošní ročník přišel takový nepřehledný... V minulých ročnících se mi líbila oddělenost prodejců a vystavovatelů.
Jen pro upřesnění a případné změny do budoucna, jaká nepřehlednost?? Prodejci byly také letos odděleni od modelů.
Agente Coopre: jak je v bílém wigwamu
Petr Eis píše:Nevím, možná jen můj pocit, ale připadalo mi to takový "zmaštěný". Nějak jsem se tam nemohl orientovat.Vyhovovalo mi shlédnout všechny stánky projedců z ptačá perspektivy
Osobně se mi, co do uspořádání, víc líbil minulý ročník. Ale jestli bude tradice soutěže pokračovat v této hale, rozhodně to nebude důvod proč k Vám nejezdit, soutěž je každý rok skvělá.
Koudy píše:O co přesně by šlo, já mám natrénovaný úder otevřenou dlaní
Zpět na Soutěže, výstavy a ostatní akce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník