Tak jsme se právě vrátili z Plast. zimy ,pohodová akce jsem rád ,že se odhalilo několik nic neříkajících nicků a viděli jsme se tváří tvář . Velký dík pořadatelům z mého pohledu za perfektně zvládnutou akci . Dál blahopřeji oceněným chalanom
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
Taktiež som už dorazil domov, akcia bola, ako napísal beaver veľmi dobre zvládnutá, stretlo sa nás tam dosť, pokecali sme...o rok sa tam dúfam opať stretneme
Tiež som bol a napriek tomu že som sa cítil zdravotne pod psa tak akcia sa mi velmi páčila. Vela, predávajúcich, mnoho a mnoho modelov.... Osobne som ale nič nekupoval, len som si bol popásť oči a musím sa najprv polepšiť a začať už znova lepiť. Nie len kupovať. Asi dva krát som prešiel aj okolo vašej skupinky, no nejako som nenašiel odvahu sa pristaviť
PS: Možno som neprešiel všetko, no zdalo sa mi to, alebo naozaj bolo áut a motoriek pomenej? Prezeral som si napr. autá od René Molnára(ten VW bol nádherný), aj ostatné dookola, tiež kamióny čo tam boli a potom som videl aj pár kúskov na prízemí v bočnej miestnosti....
fajn, ze sa to dohodlo, skoda, ze som sa pri vas mohol zastavit skutocne a doslova len na skok. male stretko pokracovalo troska aj na afterparty.. takze nabuce zase dovidenia!
tak chlapci, PZ sa blizi zasadnym sposobom. tak ma zaujima, ci sa na pozadi tohtorocnych biednejsich ucasti na sutaziach v nasich kategoriach planujete dovalit v serioznejsom pocte??