Ján Hanuska píše:Online sa zaregistrovalo do kategórií civilné a pretekárske autá dohromady 51 modelov.
No, ja ích tam veziem 11

Ján Hanuska píše:Online sa zaregistrovalo do kategórií civilné a pretekárske autá dohromady 51 modelov.
Matwej píše:e155 píše:K modelom sa nedostanú, skor budú v koćiariku jazdiť po výstaviśti a neskor po meste... Bohužiaľ je to pre mňa jediný sposob, ako sa tam dostať
Tak to je rovnou zavez do Olympie(nákupní centrum) v Modřicích a máš klid na celý den.
Brabham píše:Matwej píše:e155 píše:K modelom sa nedostanú, skor budú v koćiariku jazdiť po výstaviśti a neskor po meste... Bohužiaľ je to pre mňa jediný sposob, ako sa tam dostať
Tak to je rovnou zavez do Olympie(nákupní centrum) v Modřicích a máš klid na celý den.
Tak to se tam možná potká s mojí ženou a mými dětmi. I když myšlenka, že moje tři ženy (v různém stadiu vývoje) stráví den v nákupním centru se mi tak nějak nezamlouvá, ale je to asi nejlepší alternativa...
dekon píše:aj ja berem dve
e155 píše:Ján Hanuska píše:Online sa zaregistrovalo do kategórií civilné a pretekárske autá dohromady 51 modelov.
No, ja ích tam veziem 11Neviem, či som to trochu neprehnal, ale ešte som nikdy nić nevystavoval a mám to dosť blízko
beaver píše:Tak sis to nerozmyslel a raději jdeš na žranici ... zrádče
Matwej píše:dekon píše:aj ja berem dve
Ferrari nebo ženský ?
![]()
Madish píše:Já dneska jedu přes nocNormálně se mi i o modelech zdálo. Zdálo se mi, že někdo tady na foru stavěl Super GT a uplně to udělal detailní a já jen záviděl a říkal si, jak proti jeho detailům nemá můj Lexus šanci
Ale kolik ti toho chybí?
Zpět na Soutěže, výstavy a ostatní akce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník