Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Soutěže, výstavy a ostatní akce
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Abaja Fans Mecheche 2012

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Abaja Fans Mecheche 2012

Příspěvekod Dale Cooper » 16 led 2012, 09:02

Díky kontaktům, které jsme navázali v létě, jsme přes beavera obdrželi na konci prosince pozvánku na posezónní setkání Karla Abrahama s jeho fanclubem. Jednalo se o uzavřenou akci pro členy Fanclubu a zvané hosty, vše se uskutečnilo v sobotu 14.1.2012 v Bosonohách. Byli jsme požádáni, zda by nebylo možné udělat nějakou výstavku k dokreslení atmosféry. Bohužel, domlouvalo se to narychlo, takže většina kolegů z fora měla obsazený termín. Nakonec jsme ale s beaverem a s Groovem zajistili docela důstojnou prezentaci. Groove měl navíc výborný nápad vystavit i pouhé stavebnice a doplňky, takže jsme mohli předvést, z čeho své výtvory pácháme :-). Vystavovali jsme od cca 15.30 do cca 19.00. Účast byla někde mezi 60-100 lidmi, podle odhadu organizátorů to byla nakonec ta stovka.

Na úvod dostal Abaja dary dodatečně ke 22. narozeninám a pak probíhala neformální diskuse se všemi pozvanými hosty na podiu a na mikrofony.

Můj dojem...: Atmosféra skvělá, bylo vidět, že Abajovi věrní mají Karla opravdu rádi. Co se týká naší výstavky, tak podle mého byl zájem obrovský, první dotazy jsme zodpovídali už během vykládání modelů, samozřejmě, po celou dobu jsem si museli hlídat nedotknutelnost modelů, nevím jak kluci, ale já modely domů dopravil až na jedno odpadlé zrcátko celé. Jak říkal beaver, nehorší jsou fanouškovské šály :-). Měli jsem vlastně i dost času pokecat mezi sebou, což jsem třeba ocenil já, protože na jiných akcích toho času moc nemám.

V 17.07 dorazil i hlavní hrdina, kterého přivítal sál stylově aplausem a vlajkami. S ním přišel mj. i jeho otec, ředitelka Automotodromu paní Ulmanová, TV komentátor Novy a šéf týmu supersportů Joska Kubíček a další hosté. Karel jediný naše modely neviděl :D, protože se od příchodu nehnul z pódia. Na chvíli se ale zastavil a pár slov prohodil pan Kubíček, letmo stůl prohlédl i pan Abraham starší.

Ke konci jsem měl možnost s Karlem osobně cca 5 minut pohovořit, Karel se přiznal, že manuálně se moc šikovný necítí a na modely si ani jako kluk netroufal. Aprilii prý domů ale dovezl v srpnu ve zdraví, domluvili jsme se, že letos pro něj připravím loňskou Ducnu. Bavili jsme se i o barvách motorky, v plánu je opět nějaká speciální barevná verze do Brna, určitě to nebude letos prý bílá, a určitě to nebude nikdy převážně červená, protože tu Ducati striktně svým satelitům zakazuje.

Z ostatních dotazů, co na Karla byly si vybavuji hlavně to, že diskutované 2 nejnovější varianty GP12 zatím nebudou týmu v Sepangu na testy k dispozici, že si továrna slibuje dost od nového testmana Checy a že slovy Karla "loňská motorka byla na konci sezóny úplně jiná než na jejím začátku, ale poznat to nebylo :-)". Nakonec jsme se domluvili, že se nevidíme naposledy, snad se to bude dařit...

Zkusil jsem štěstí i v bohatě dotované tombole a tak mi včera beaver mohl zavolat, že jsem bohatší o 2 Abajovi kalendáře a motorový olej Mogul (doporučuje Roman Kresta :-)) Celkově spokojenost s příjemným odpolednem a v potvrzení předchozího dojmu. Totiž, že Karel je velmi normální, velmi skromný a spíš tichý kluk, na kterém ale bylo vidět, jak se mezi svými fanoušky cítí dobře.
Přílohy
DSC_0457.jpg
DSC_0456.jpg
DSC_0455.jpg
DSC_0452.jpg
DSC_0440.jpg
Naposledy upravil Dale Cooper dne 16 led 2012, 09:12, celkově upraveno 1
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Re: Abaja Fans Mecheche 2012

Příspěvekod Dale Cooper » 16 led 2012, 09:10

Předtím fotky naší expozice, teď něco ze samotného setkání.
Přílohy
DSC_0496.jpg
DSC_0482.jpg
DSC_0478.jpg
DSC_0475.jpg
DSC_0469.jpg
DSC_0460.jpg
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod joker.j » 16 led 2012, 09:46

Tak to musela být bomba Petře ! Závidím :) .
Rozestavěno:Honda Double
Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
joker.j

• Odpovědět s citací

Příspěvekod beaver » 16 led 2012, 10:51

Musím potvrdit,že atmosféra byla skvělá a musím také potvrdit Daleova slova o Abajovi,neviděl jsem,že by někoho odmítl se s ním vyfotit nebo dát podpis.Možná to je normální na setkáních fans,ale na jiných jsem nebyl :lol:

P1030060.JPG

P1030061.JPG

P1030062.JPG

Obrázek

... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...

Galerie
beaver

• Odpovědět s citací

Příspěvekod turbo32 » 16 led 2012, 22:54

skvele =D> len to propagujte a hustite do ludi tu modelarcinu :)
turbo32

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 17 led 2012, 09:17

Linky s galerií:

http://www.moto-cup.sk/ostatne/abaja-sa ... fanusikmi/

http://www.abaja.cz/Photogalery.asp?nDe ... nguageID=1
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 18 led 2012, 09:36

Škoda, že jsem se nemohl zůčastnit. Alespoň, že se tam objevily nějaké modely. Ten dort je super :celeb:
Wíťa

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DOSKOČIL MICHAL » 20 led 2012, 10:44

muselo to být parádní :shock: =D> =D> . Po takovém setkání člověk asi začne opravdu fandit . Díky za téma [-o< .
"nejdůležitější je si vybrat stranu" a pak už je to jen o počasí
DOSKOČIL MICHAL

Odeslat odpověď

Zpět na Soutěže, výstavy a ostatní akce