Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Soutěže, výstavy a ostatní akce
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Setkání v Nové Pace

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Setkání v Nové Pace

Příspěvekod Dale Cooper » 27 bře 2011, 14:50

Vážení kolegové, dne 21.5 se koná v Nové Pace tradiční soutěž Novopacký šutrák. Letos došlo k určitým koncepčním změnám, mělo by dojít k posunu spíše k setkání modelářů, soutěž ale bude také, zároveň bude k akci patřit sraz autoveteránů. Vše se koná v kempu poblíž Paky, proto je zajištěn i večerní program, akce pokračuje až do neděle. Tímto dávám k dispozici myšlenku, že bychom mohli obnovit tradici setkání, které v minulosti probíhalo v Třebové. Pokud by byl zájem, pokusím se uspokojit vaše dotazy ať už zde, nebo na soukromých zprávách, event. meilem. Zatím bych svou účast přislíbil já, pravděpodobně Dalin, snad se někdo z vás přidá.
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Re: Setkání v Nové Pace

Příspěvekod reJI » 27 bře 2011, 18:13

No, přemýšlím o tom se zúčastnit, už jsem dostal maila od organizátorů...
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod milan věchet » 14 dub 2011, 10:25

Připomínám, že cena pro automodeláře (oceněný + losovaný) je svezení v autoveteránu. Soutěžící mohou vystavovat především kolekce modelů- tedy vše co máte i to, co jste již dříve vystavovali.
milan věchet

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 19 dub 2011, 12:04

Pánové, nemůžu vám zatím slíbit konkrétní jména, ale přidejte se, pár se nás tam snad sejde :-) Uvažuje vás relativně dost, tak to zkuste i realizovat... :D
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aress » 19 dub 2011, 22:32

Rád bych,ale bohužel budu v práci.
Aress

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mickhesh » 22 kvě 2011, 13:09

Tak jsme přijeli v neděli v 10hod dopoledne a výstavu byla už na konci... bylo nám řečeno, že si máme přečíst propozice, což jsem udělal a je tam napsáno, že nedělní výstava měla být do dvou odpoledne, chtěl bych vědět kde se stala chyba, protože kamarád kvůli tomu jel až od Kolína, tam se otočil a jel zasde zpátky...
Mickhesh

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 24 kvě 2011, 11:55

Pokud se týká modelů civilky, vystavovali jsme já, Marco a Dalin cca 10 aut a motorek. Všichni tři jsme se zúčastnili pouze soboty. Výstavu civilky jsme byli nuceni zabalit asi ve 14.00 poté, co si místní opilec "Chlapi, však jsem taky modelář, ne????" dělal místo na stole s modely, což odnesla celkem 2 zadní křídla. Pak už jsme na něj vlítli a zabránili dalším škodám. Jestli jste jeli zbytečně, mrzí mne to :-(
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bazilisek » 24 kvě 2011, 16:12

Dale Cooper píše:Pokud se týká modelů civilky, vystavovali jsme já, Marco a Dalin cca 10 aut a motorek. Všichni tři jsme se zúčastnili pouze soboty. Výstavu civilky jsme byli nuceni zabalit asi ve 14.00 poté, co si místní opilec "Chlapi, však jsem taky modelář, ne????" dělal místo na stole s modely, což odnesla celkem 2 zadní křídla. Pak už jsme na něj vlítli a zabránili dalším škodám. Jestli jste jeli zbytečně, mrzí mne to :-(

:roll: :roll: Tak to je teda pech :roll: :roll: :roll: Jedno přitroublo a je po akci.
Jaký modely to odnesly? Upřímnou soustrast poškozeným a pevný nervy při nápravě.
Asi nejsou teda ani moc fotky co?
Jako poslední dokončeno...
ObrázekObrázekObrázekObrázek

http://www.youtube.com/watch?v=xCS7CBcH ... re=related
bazilisek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 26 kvě 2011, 06:51

Fotky modelů nejsou :-), tentokrát to bylo spíš setkání než soutěž, těch deset modelů jsme si dovezli sami (Marco přijel kus cesty se mnou), pokecali jsme cestou, na místě mezi sebou, s Petrem Šobíškem a po akci pána jsme to zapíchli asi o hodinu dříve proti plánu (navíc začalo hodně pršet). A vlastní modely jsme si nefotili :-) Navíc, my s Dalinem jsme jako členové pořádajícího klubu opravdu jen vystavovali. Ale moc pěkné bylo prostředí, jednalo se o moderní kemp se slušnýma a čistě vypadajícíma chatkama, koupalištěm, výčepem, grilováním, tenisovými a volebalovými kurty. Večer pak měla přijet kapela. Takže popřemýšlejte do příštího roku, opravdu by tady nešlo o soutěž, ale o víkend ve společnosti podobně trhlých lidí, já se rozhodně budu příští rok snažit zůstat i přes noc, místa by se dala předem zajistit přese mne.

Jestli bude odpoledne trochu času, dám alespoň fotky z veteránů, byla tam výstavka, všechny jsem nevyfotil, ale něco sem zkusím poslat.
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 30 kvě 2011, 09:35

Poněkud opožděně, ale konečně jsem se dostal k výběru nějakých fotek z Paky. Omlouvám se, veteránů tam bylo mnohem více, ale já si nafotil tohle :-).
Přílohy
paka5a.jpg
paka4a.jpg
paka3a.jpg
paka2a.jpg
paka1a.jpg
Dale Cooper

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dale Cooper » 30 kvě 2011, 09:37

A ještě...
Přílohy