Čau hoši ,nikde jsem nenašel vlákno o knihách ,novinkách...co se týče modelářu techniky ,u letadýlkářu ho maj ,tak pokud admin nebude proti ,rád bych ho založil. Zde hnedle tři novinky
No tu chci též...vypadá zajímavě Panther ,jinak netušim...proč se vlákno ocitlo zde??Vrtuláci to maj normál v diskuzi...tady to fat nebude lidem na očích!!
Jo ten walkaround na Tiger I je nechutně dobrej...mám doma Ale co mě mírně zklamalo ,je new Panzerwrecks 20 ,fota více zrnitá...tmavá...ale když to musíš mít ,není co řešit.
Tak o tom žádna Karle ,jsem se jen nechal rozmlsat ostřejší kvalitkou...ale jak píšeš ,z historického hlediska...prostě základ domácí knihovny !! Od stejného vydavatele pár novinek...již brzy
Taky něco přihodím. Nedávno mi dorazila nová kniha od W. Trojci o Tigrech a ve středu mi příjde od PeKa druhý díl Panthera. Jinak do konce roku mám v merku ještě druhý díl od v. Ruffa, taktéž druhý díl od START Luftfahrtverlag a z našich luhů a hájů Historie německého tankového vojska od T. Andersona. Ještě mě zaujala kniha, která vyšla v Německu o s.Pz.Abt. 507, ale nevím nevím.