Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

T-34 KONEČNĚ ČESKÁ MONOGRAFIE!!

Tištěné i elektronické.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: T-34 KONEČNĚ ČESKÁ MONOGRAFIE!!

Příspěvekod Petr Kolmann » 21 bře 2015, 20:37

Děkujeme za zájem, bohužel datum na stránkách je mírně nepřesný. Skutečný datum vydání je 17. 5. 2015.
Petr Kolmann

• Odpovědět s citací

Příspěvekod slavkoss » 14 kvě 2015, 20:41

Dnes dorazila s Magnetpressu.po prvom prelistovani to vyzera dobre/nazor cisto moj co by laika/
slavkoss

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MirekK » 22 kvě 2015, 11:37

Mám dotaz, dá se sehnat i v knihkupectvích? (hledal jsem ale zatím nikde nic) díky
MirekK

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 22 kvě 2015, 12:06

Sakra jak já Vám závidím. Já ji ještě doma nemám a ani to nevypadá, že by se asi nějak rychle objevila :x
V kamenném obchodě sem ji zatím neviděl.
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcus » 24 kvě 2015, 07:36

Tak už ji mám taky doma :-) . Je to paráda. Spousta fotek, pěkný výkresy a bokorysy s kamuflážemi. Poskytuje ucelený přehled 85-tek a jejich rozdílů mezi sebou podle výrobního závodu. Jen jedna jediná věc mě trochu zklamala. Čekal jsem, že v této publikaci, tak zásadní, na téma T-34/85 notabene od domácího vydavatele najdu i často zmiňovanou fotku Téčka s oddělenými hříbky ventilátorů z našeho území, tuším někde z moravy. Jasný to důkaz, že pozdní varianta byla bojově nasazena i u nás, potažmo na evropském bojišti a ještě během 2 s. války. Bohužel jsem ji tam nenašel :( . V tomhle jediném knížka nesplnila moje očekávání, ale jinak ji mohu vřele doporučit !!! Skvělé pokračování prvního dílu o T-34/76.

P.S. Vím o tom, že mnou zmiňovaná fotka je v knize AFV vol.1 od Dolina, ale zvhledem k tomu, že AFV je zaměřena hlavně na německou techniku na našem území, neoplatí se mi ji kvůli pár fotkám ruské techniky koupit. Tak mi tak napadá, že by Dolin mohl udělat jeden z dílů AFV taky zaměřený hlavně na sovětskou techniku WW2, které se na našem území nacházelo dost a dost, ať se síly vyrovnají a my rusofilové máme taky v ruce nějaký ten skvělý materiál :-D
Marcel.
Marcus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod síra » 24 kvě 2015, 12:57

V knize AFV vol.1 je jen jedna fotka z Lysé nad Labem, kde to není moc patrné. V druhém díle, který má vyjít by mělo být více fotek na zmíněné stroje z Lysé na Labem a snad i odněkud z Moravy.
Pravdou je, že to mohlo být i v této knize, protože autor knihy se zná s člověkem, který má přístup k těmto fotografiím. Asi se na to zapomnělo.
http://buncmodelling.blogspot.com/
https://picasaweb.google.com/1071974498 ... Modelling#
http://sira4666.rajce.idnes.cz/patlama_patlama/#album
síra

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Karel Trojánek » 24 kvě 2015, 20:04

Klucíííííííííííí nezapomělo :-D

Jen je to chytrej obchodní tah,aby jste si museli koupit i další knihy :grin: :grin: :grin:
Karel Trojánek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Karel Trojánek » 24 kvě 2015, 20:09

Jo a k prodeji knih.

Od autora mám info,že to budou prodávat jen modelářské obchody a Krakatit v Praze a pak Aeromedia. Do knihkupectví se to nedostane !!!! [-X [-X
Karel Trojánek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcus » 24 kvě 2015, 20:43

Ptají se mě kolegové modeláři z USA a jinde, kde se to nechá objednat ? Je možné přes ten e-shop Magnet Press , nebo to budou nabízet i nějaké zahraniční e-shopy ???
Marcel.
Marcus

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dolin » 25 kvě 2015, 09:08

Potvrzuji, že "oddělené hříbky" v AFV II budou, nově jsem objevil foto z jedné vesničky od Hodonína. Tímto je to na čísle 4 pro "nové" fotografie tohoto typu T-34-85 v dubnu a květnu 1945 u nás v ČSR!!!!
A AFV není zaměřeno striktně a JEN NA NĚMCE!!! To kdepak,....jen teda jich tu tak nějak bylo hodně a obchodně je to hodně "tahoun" ty německé zgarby! Ale zase tam třeba bude T-34-85 ukořistěný němci a má na čele korby něco jako „hedgerow cutter“ používaný na spojeneckých tancích v Normandii 1944.

Sakra práce já si to T-34/85 snad objednám!!!!! Už se nemůžu dočkat,...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,.....
A všade samé čisté zásahy!
„Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Dolin

• Odpovědět s citací

Příspěvekod gongo » 26 kvě 2015, 13:45

kniha už skladom na eshope tu:
http://airdesign-sk.eu/eshop/knihy/4505-sovetsk%C3%BD-stredn%C3%BD-tank-t-34-85,

Obrázek

zasielame aj do CZ, EU, WORLD (USA), platba možná aj v CZK na účet resp. aj PayPal.
Obrázek
gongo

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)