jakab vydal 18.tu publikaciu Suchoj Su 7.ma to uz niekto v rukach alebo to oz vydel?ako to vyzera?
dakujem.
fredy píše:Jakabova Su-7 od Dúbravčíka je jedno veľké sklamanie. Po bombastických reklamách som čakal niečo, povedzme reprezentatívne ak už nie definitívne. Ale opak je pravdou. Za nechutne veľa peňazí dostanete asi 15 strán ( A4 ) českého textu ( čo je mimochodom menej ako trojdielna monografia v L+K ) a niekoľko desiatok prevážne čierno-bielych fotografií dosť pochybnej kvality. Po tom čo som si prečítal obe predchádzajúce Dúbravčíkove knihy som veril že autor rovnako brilantne zvládne aj text tej ďalšej. Nie. Pohľad na bokorysy to úplne všetko zabije. Ja teda niesom grafik ale prisahám že by som to za dva týždne zvládol lepšie. Tie kresby vyzerajú ako omaľovánky mojej päťročnej netere. No a fotky... Chápem že farebných zo služby v šestdesiatych a sedemdesiatych rokoch asi veľa nebude ale prečo sú preboha detaily ČB a navyše bez akýchkoľvek popisiek ? Keby sa fotograf vybral do Kbel alebo iného múzea nafotiť detaily tak by cena knihy bola drahšia ešte o vstupné ? Neviem či je problém vo vydavateľovi ( prikláňam sa ) alebo v autorovi. Pevne verím že pan Dúbravčík naozaj na toto fórum chodí ( ako sa tu niekto zmieňoval ) a na budúce zváži spoluprácu s Jakabom.
P.S. Druhý diel si samozrejme kúpim a dúfam že sa o ňom budem môcť vyjadriť priaznivejšie.
Zpět na Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků