Vláďo to bude asi výfuk od nějakého generátoru...nebo co?Má jej i Maxiambulance, jen menší. Nuny...tak to se docela těšim také až budou na podložce a budu moct rozvrtat další
Aha, tak ono to je i na maxíkovi... Sem na to kouknul a nějakej takovej bazmek tam je. Dík za info, asi bych se měl aspoň trochu věnovat podkladům Předělávat to nebudu, ale možná, že to aspoň odvrtám, to nasurfovanej povrch nijak nezničí
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Ahojte, mal som chvíľu čas aj chuť, tak som "virtuálne vytunil" Hummra... Takže si vám dovolujem predstaviť SUPER HUMMER GUNTRUCK! Je to len taký úlet, tak to berte s rezervou...
Týýý vole... Ono to vážne existuje!?!?! To som nevedel...!!! Videl som veľa úprav, ale toto mi uniklo... Je to síce civil, ale je krásny DOPLNENÉ: Tak som "poprosil" strýčka Googla aby mi niečo našiel. Je toho viacej, všetko len civilné vozy a niektoré aj fajne vytunené... Pozrite si napr. toto: http://www.oto6.free.fr/6roues/6roueshummer.htm Je to krása! Ale army žiadne...
Jéžiš, vono už je to v barvě. Pěkný. Kurňa, stříkat letadlo(a) se mi nechce (ale stejně budu muset), tak bych moh aspoň sprasit toho hummra, aby mi nezbyl až do léta A v létě si třihnu několik dalších (aspoň jednoho, dva, tři... ) Honzo, ty pootočený kolečka si dělal jak? Hejbal si jen s kolečkem nebo i s kusem nápravy jako to je v reálu?
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Jan Pavlík píše:Přilepil jsem to jednoduše nakřivo...
Ať žije ŽAVES stejně tam dolu neni vidět
Zbyla mi zelená v pistoli, tak jsem naflákal i tyhle dva kousky...ve finále to bude tříbarevka NATO, takže se dám na chvíli ke štětečkové galaxii Fotky naprd.