Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Skupinové a tématické stavby ‹ Hummer Summer!
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Hummer Summer!

Odeslat odpověď
Příspěvků: 935 • Stránka 39 z 63 • 1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 63
  • Odpovědět s citací

Re: Hummer Summer!

Příspěvekod Aleš Stejskal » 06 lis 2008, 13:10

2 jirka k. 8)
Neper se život ti dá přes držku sám
Aleš Stejskal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš Stejskal » 06 lis 2008, 13:13

2 jirka k. jestli máš jině foto a můžeš nabídnout budu rád.
Neper se život ti dá přes držku sám
Aleš Stejskal

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Pavlik » 06 lis 2008, 14:16

Nuny tady máš fotky OPFOR, docela o něm uvažuju, jelikož jsem si včera koupil dalšího Revella sanitku s M 966 TOW.
Přílohy
sejmout0005.JPG
sejmout0004.JPG
hummer opfor tow.JPG
hummer opfor.JPG
Jan Pavlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 07 lis 2008, 18:27

díky Honzo moc dobrý fotky , kde ty to chlape jen bereš... =D> [-o<
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Pavlik » 07 lis 2008, 19:03

Nuny tohle mám od Romana Vaška...udělám toho s tím Towem, bude to zajímavé.
Jan Pavlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod nunymaster » 08 lis 2008, 21:02

jo tak to držím palce , tobě konkurovat je nemožné tak uvidím co vykouzlíš a skusím tě parodovat ,.... [-o< [-o< [-o< =D> =D> =D>
"Na počátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek,a to ostatní je sranda kámo"
nunymaster

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jan Pavlik » 11 lis 2008, 21:13

Takže dva kousky jsou v barvě....pískovej už tak zůstane a zelenej se bude ještě dodělávat NATO kamufláž...foto pod lampičkou samozřejmě zkreslené..
Přílohy
IMG_5156.JPG
IMG_5159.JPG
IMG_5158.JPG
IMG_5157.JPG
Jan Pavlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 11 lis 2008, 21:26

Pěkný, tak vesele pokračuj... To mi připomíná, že bych moh zas po dlouhej době něco nastříkat, zásobu do lakovny už mam dost velkou :grin:
Vladimír Bareš
Rozdělaný:
Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59

na všechny dvojí metr máte
takhle to přeci nejde dál
jedny mentalitou omlouváte
druhý čeká kriminál
_______________________________________________________________________________________________
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dodánek » 23 lis 2008, 23:57

Mnooo... pár týdnů jsem tu nebyl, tedy, spíš jsem jen občas juknul - nasekalo se mi tu doma práce nad hlavu, nestíííhačka... A stavba? Po chvilkách si s tím hraju, přeci jen, ta několikaletá přestávka udělala svoje, ruka nejni tak jistá... Ale, pomalu mám podvozky, něco málo dalšího v barvě a modlím se za pár volných hodin, abych mohl pokračovat... Z čeho mám docela vítr je to, jak to "omaluju" - stříkací pistoli nemám, nějak na ní pořád nevychází drobný a tak mi zbývá jen rota štětečků... Což o to, podvozky šly, ale mám vítr z toho, že zprasím kastle... Mno, uvidíme, děj se vůle boží, snad to nějak půjde.... Zkusím se poohlédnout po nějakých návodech a tipech... Každopádně, moooc díky za všechny fotky Hummříků... Dost dobrá inspirace... Ju - mladá mi chtěla udělat radost (asi se mi něco povedlo, nebo jsem vyjímečně nezlobil, nevíííím) a dovezla mi - jak jinak Hummera - ovšem je to trošku větší bráška - 1:35... Ale co, taky do něj skáknu :D Tož, všem přeji prima dny a... pevnou ruku :-D
Dodánek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dodánek » 24 lis 2008, 00:33

:-D tak ještě na chvilku... psssst, než se mladá otočí a bude prskat, že ještě nechrním, když ráno brzo vstávám :-D Jak jsem zjistil, nejsem sám, kdo "štětečkuje", to se mi ulevilo... Projel jsem si některý další fóra a asi přestanu řešit otázku financí versus pistole & kompresor - a zůstanu ještě nějakou dobu u štětečků a tupování, no co, alespoň se to naučím... Ve volné chvíli sem dohodím nějaký to photo, i když, některým kolegům asi naprosto nemůžu konkurovat :grin: Radši mažu, nebo ráno nevstanu včas, venku to klouže a bouchlý wagen bych asi štětečkem nedoladil :D Brééé noci... a ještě jednou díky za fotky - inspirace moooc hezkáááá.... :D
Dodánek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 24 lis 2008, 09:41

Stavíš oba z krabičky, nebo si druhýho schováváš na horší časy :-D Dragon nebo Revell? Štětečkování bych se nebál (ale já se bojim páč to stále neumim :grin: ). Humříci 1/72 sou maličký a při trojbarevce je to šmrdlání jen malejch ploch.
Na foto se těšim...
Vladimír Bareš
Rozdělaný:

druhý čeká kriminál
_______________________________________________________________________________________________
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dodánek » 24 lis 2008, 22:35

Baryk píše:Stavíš oba z krabičky, nebo si druhýho schováváš na horší časy :-D Dragon nebo Revell? Štětečkování bych se nebál (ale já se bojim páč to stále neumim :grin: ). Humříci 1/72 sou maličký a při trojbarevce je to šmrdlání jen malejch ploch.
Na foto se těšim...

Stavím oba z krabky, spíš jsem potřeboval malinko vypnout a trošku si i dokázat, jestli to ještě umím... Takže - minimálně zpočátku pojedu krabkový verze. A, tak nějak je jedu oba najednou, ale času, času je sakra málo... Jak jsem psal výše, řešil jsem pistoli, ale, nejsou na to drobný, pokaždý jsou potřeba jiný věci, tak to pojedu štětcema, koneckonců, určo nejsem jediný :D Je fakt, že se docela děsím těch mainkých ploch a hlavně přechodů, ale, snad to nějak půjde... :-D
Dodánek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Baryk » 25 lis 2008, 09:42

No neměl sem na mysli krabka verze bez úprav, ale jestli stavíš oba Hummříky co sou v krabičce a to stavíš :-D . Se štětečkem určitě nebudeš jedinej. Štětečkáři maj i svojí Štětečkovou galaxii...
Pistoli sem taky řešil dost dlouho a kompresor ještě o rok dýl, takže pistolka ležela rok ladem, ale teďka se prodává asi o 300,- dráž než když sem jí kupoval :-D A bez štětce se to stejně nedá, na drobnosti jedině štětec, kdo by se s tim maskoval [-(
S přechodama na trojbarevce sem si hlavu nelámal a normálně sem to namatlal štětcem. Jen na pouštním (fiktivním) dvoubarváku sem se sr*l s maskováním plynulých přechodů... Ani nevim, jestli NATO trojbarevka má mít přechody ostrý nebo plynulý...
Vladimír Bareš
Rozdělaný:

druhý čeká kriminál
Baryk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dodánek » 27 lis 2008, 20:25

Se s vámi podělím o zážitek - nic nepotěší víc, jak cizí neštěstí... Včera večer jsem si udělal modelářský večírek, rozložil si barvičky a modely... Něco málo jsem namaloval na humříkách 1:72 a pak se pustil do toho krasavce 1:35 - taky malování... Kabina, kapota a tak... Po namalování jsem to dal ke kamnům proschnout... A jak se přikládalo, celý ten výlisek se sesunul a.... jo, mám doma těžce deformovanýho Hummera 1:35.... Nejvíc to odskákal právě ten výlisek s kapotou, kabinou a podobně... Bych se nejradši neviděl... No, nejni to na zabití?????
Naposledy upravil Dodánek dne 27 lis 2008, 22:18, celkově upraveno 1
Dodánek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Dodánek » 27 lis 2008, 20:38

Ještě vám sem hodím jeden odkaz... Při courání na netu jsem narazil na odkaz, kde je moc dobře popsáno a nafoceno vytváření odřenin a tak podobně... Je to sice na tanku, ale co, vypadá to super... Odkaz je tady:
Kód: Vybrat vše
http://www.schusterdiorama-35.cz/cs/na-cem-nyni-pracuji/2/16/

Dodánek

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 935 • Stránka 39 z 63 • 1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 63

Zpět na Hummer Summer!