Moni diky moc, mel sem obavy jestli nezaspinil to az moc, tam s tima pastelkami opravdu jde o vous, pod fixativem barva se meni k nepoznani, potrebujes presny odhad...ja prozatim tu rovnovahu jeste uplne nevychital
pomalu ale jiste koncim s trupem letadla, je zalakovany polomatnim lakem Agama, naznak patiny na krytu (jen na skousku), doplneny drobny detajli...musim jeste udelat lem, provertat par otvoru na ktery sem zapomnel a mozna prijde jeste jedna vrstva laku...no uvidime
Vypadá to moc dobře. Jen bych trochu oreznul a zašpinil ty výfuky. To vyžíhání je pěkné, ale v reálu to bylo asi víc rezavé a začouzené. To je jen můj dojem.
Dekuji Jardo, take mne zda moc doulhi...pracuji nad tim, co se tyka rzy, mas pravdu, ale znas muj vstach k spine, kdyz zacnu mne uz neda zastavit tak ze davam to v malych davkach, postupne a velice opatrne
Vypadá to vážně dobře. Jen bych ještě použil černý pigment na hrany výfuků. Víš co z toho šlo za čmoud? Když to začernilo předměty ZA výfukama, ta jejich ústí (konec) muselo být uhlově černé.
Dekuji Jardo, uz to mam, jeste pred tvojej poznamkou(spravnou, teda), ja to zacerneni udelal,fotki jeste nemam,ale dodam,strasne se bojim dratovani,nejsem takovy mazochista,musim dodelat vspery,ocka a pak uvidime...Stano,prosim Te,az ted?!!! Ja uz to kurnik jaku dobu s tim mastrubuji,, a smrnc az ted!!! Az to boli... P.S. To ze tolik venuji Lohneru neznamena ze sem zapomnel na Marusku ,Ten rezinovy hnus, proste vyzva...a ja to udelam!