Som na postupe po lete Svary som porobil vsak to ta Tamka strasne potrebovala.Klasika miliput a injekcna ihla. Pustam sa do kovovych detailov a vsetkeho mozneho
Tiger je uz v dunkelgelb ale mam dilemu ohladne tej camo.Podla mna je strasne uboha ti flaky by boly dost nepekne nastriekane.Budem si musiet vymyslet vlastnu camo a nespoliehat sa na farebny bokorys.
Dik chalani.Som rad ze sa paci.S nastriekanou dunkelgelb som spokojny lebo povrch je krasne jemnucky.Mal som pekne dilemu s camom ktoru mi witti pomohol rozlusknut.Ked pripustim ze ten farebny bokoris je zly tak prichadza do uvahy len zlto-zelena camo.
Tak zasa postup.Vcera som strekol camo a myslim ze sa celkom podarila.Do tamiya dark green som primiesal klasicku zelenu aby nebola taka tmava.Ale moc som tym asi nevyhral.Nabuduce pouzijem ten odtien co pouziva Marder.Dalsia zastavka budu vodolepky a......
Pěkný střik. Opravdu, když se na to dívám, jsem rád, že místo XF-61 používám XF-67.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"