Hmm, model je docela OK a - nikdo matkovou věž nedělá !!!!!!!! b - je dost přesný rozměrově c - povrch věže je celkem realistický d - detaily ujdou - jen teda by to chtělo zasíťkovat vzydu nad a za motorem,...pomůže to 107%
Pásy sou totalus šitoid,....
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Tak mám první fotešku.Věci jsou jen naroubovaný a budu muset místama trochu tmelit a hlavně zadělat tu fugu co je mezi spodním a horním dílem korby.Povrch modelu je krásně udělanej,naznačení lití a sváry.Škoda že na spodní části věže to pujde dolu.Musí se tam tmelit.Možná že to vezmu hrubym šmirglem aby to vypadalo podobně. Jinak je to pěknej prcek a dílů to má docela málo. Ještě dotaz nevítě někdo náhodou co jsou ty 2 bedny na zadní korbě??vypadá to šíleně, ale už jsem to na fotkách viděl takže to tam patří.Tak snad zkušenější poradí. To Dolin:Prosímtě přemýšlel jsem nad tím až potom, ale kam chceš abych dal tu síťovinu???Jestli myslíš na ten zadní díl což bych musel vyřezat to co je v modelu tak rovnou říkám že řezat nic nebudu.
Tak jsem zakryl díry ve spodku(ještě to jen řádně vytmelit ) a trochu vybrousit tmel.Jinak co se tíče zbarvení tak to budu řešit až úplně na konec.Asi to bude stejně jen zelený Jo jinak ta zadní část s výfuky byla taky vařená?Já jestli to můžu vošmirglovat a nechat bejt a nebo naznačit trochu sváry. A jinak technikáři jestli máte připomínky k mojí stavbě tak dejte vědět.Já přeci jen radši letadla. Tak a tu je pár fotos