ad 2. zboží dnes není z celého světa, jen z PRC
ad 3. volby všeho druhu jsou zfalšované
ad 4. myslím si že naše hospodářství se orientuje jen podle toho jak píská EU

tak konec srandy, jděte lepit

Torong píše:Co se týče zbytku, vzhledem k dané situaci v Evropě osobně považuji za důležitější mít provozuschopnou a moderně vybavenou armádu než mít doma dostatek kachliček či toaleťáku.Pravda, dnes je kachliček, toaleťáku a pod. dostatek ale v případě napadení nás kterýkoli sousední stát umlátí čepicema protože armádu máme demokraticky vykleštěnou a slabou.Ovšem pokud ti takový stav vyhovuje, de gustibus non est disputandum.
No, tak já osobně bych radši nakupoval munici diplomatům do propisek než dělostřelcům do kanónů a výběr toho co je pro lidi důležité nechal na nich.
Ačkoli máš pravdu, žít se dá i v zemljance a mýt se dá i v potoku, hlavně, že před barákem bude zaparkované téčko.
Abych to nějak ukončil, tak si myslím, že Pawlik sice svoji historii nemá tak vypilovanou jako ty (jako spisovatel tady určitě nemáš konkurenci a taky se těším na pokračování![]()
![]()
), ale co se týká logiky není na tom o nic hůř. Prostě argumenty vás obou stojí úplně stejně na vodě.
Wizard píše:Raptore, A kdo je vyrábí? A kolik typů? tak čtyři?![]()
A jsou to telefony jen k volání nebo multifunkční zařízení?
btw: k čemu máš mobil, který ti v půlce světa nefunguje?
Ne, prohlížeš nebyl. Tím ti chci ukázat, že dnes to jde pohodlnějí Raptore....
já bych snad i dokázal žít v komunismu, pokud:
1) bude možno svobodně cestovat
2) bude v obchodech zboží z celého světa a bude ho dostatek a bude dostupné finančně
3) nebudou se falšovat volby
4) nebude se hospodářštví orientovat na jeden trh
Už sa na to vybodnětě a jděte lepit.
Torong píše:Už sa na to vybodnětě a jděte lepit.
JJ. Já se polepším. Bohužel dílničku na plasťáky si teprve po stěhování zařizuju a jde to pomalu. Zkouším zatím lepit papíráky, je to trošku míň náročné na prostor - všechno sbalím do krabice a můžu si to vzít přes týden do práce a tam po večerech lepit. Až dodělám zašívárnu vrhnu se zase na plastik a konečně tu snad i dám fotky nějakého výtvoru.
Torong píše:Abys neřek, že furt jenom kecám, tak tady je jeden kousek těsně před dokončením není to nic moc a ještě je to z papíru, takže jenom jednu fotku ať tu nespamuju. Bohužel plast je teď mimo moje možnosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků