Anton píše:Jo to by šlo, s tím, že pro Nemoravany se nemusíte vobtěžovat s nějakejma znakama..![]()
Anton.
(Že to ty Asiaty baví...![]()
![]()
)
Hele čecháčku,bacha na pusu

Anton píše:Jo to by šlo, s tím, že pro Nemoravany se nemusíte vobtěžovat s nějakejma znakama..![]()
Anton.
(Že to ty Asiaty baví...![]()
![]()
)
Anton píše:Jo už to máám, založím PDF neboli Prague Defence Forces na obranu před cizími "národně-osvobozeneckými hnutími".
S početností si hlavu nedělám, přeběhlíků bude dost..
Ty trika, pokud budou se sucháčem musej bejt kvalitní, žádné sabotážní výrobky z produkce Viet congu..
Visačky nejsou špatnej nápad, daj se udělat i klubové průkazky..( pane jo, co mě to napadá!!)
Anton.
Raptor píše:Anton píše:Jo už to máám, založím PDF neboli Prague Defence Forces na obranu před cizími "národně-osvobozeneckými hnutími".
Ty trika, pokud budou se sucháčem musej bejt kvalitní, žádné sabotážní výrobky z produkce Viet congu..
Visačky nejsou špatnej nápad, daj se udělat i klubové průkazky..( pane jo, co mě to napadá!!)
Anton.
Tak to potom budou muset být i s kapsičkou nalevo aby jsi mohl legitimaci nosit u srdce
J.T.C. píše:Raptor píše:Anton píše:Jo už to máám, založím PDF neboli Prague Defence Forces na obranu před cizími "národně-osvobozeneckými hnutími".
Anton.
Tak to potom budou muset být i s kapsičkou nalevo aby jsi mohl legitimaci nosit u srdce
Myslíš jako stranickou legitimacju???![]()
![]()
![]()
PantherG píše:na uniformě MNG bude umožněno nosit znak "What If" na pod pravou kapsou....![]()
Pro J.T.C : tmavě modré triko....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník