Do výzbroje námořní pěchoty byly začátkem měsíce zavedeny nové verze obrněného automobilu Tigr V prosinci bude zařazen první P8 Poseidon a proto se můžete těšit na nějaké pěkné sbarvení. EDIT: Wizarde kouknul jsem na mail a fakt dobrý věci
- únos letadla Aeroflot v šedesátých letech rusem, který se touží dostat na západ. Akce československých Miráží - kampaň OSN proti Maďarsku v roce 1995 - Okupace Somálska OSN až do dnešních dnů - "Mírová" Akce OSN (NATO) proti Jižnímu Sůdánu a Sůdánu někdy v roce 2013 - 2015
When the priest killed a maiden in the metal church Armored saints and warlocks watched the slaughter Rage of the slayer forced the pretty maids To kiss the Queen in crimson glory
When the priest killed a maiden in the metal church Armored saints and warlocks watched the slaughter Rage of the slayer forced the pretty maids To kiss the Queen in crimson glory
Jinak dotaz: Pro tankové jednotky je nejnižším prvkem struktury četa (3 - 4 tanky) a ne družstvo, že? Díky
Díky. Takže já se na to asi vrhnu. Nakreslil jsem nějaké Leopardy 2A6 pro armádu a námořní pěchotu. V pátek je sem vložím. Když jsme u té armády, tak se zvažuje nahrazení HMMVW u horské pěchoty novými GAZy-2975 v různých verzích. Hummery budou nabídnuty k prodeji. A poslední novinka pro armádu přichází z Japonska. V příštím roce bude dodáno 8 těžkých pásových traktorů Type 10 pro středisko výcviku tankových vojsk.