Blbá otázka - říkají ti něco výrazy kauzalita a časová linie?
Raptor píše:bubák píše:Raptor píše:Tedy, ne že bych ti do toho chtěl kecat ale uvědomuješ si jakým molochem bude tvůj generální štáb?To se moc s pružným a rychle reagujícím velením srovnávat nebude...
Nemám žádný generální štáb. Jen tabulky na disku "D" a dobře se v nich vyznám.
Pokročilý model tureckého hospodářství...
bubák píše:Tak jinak. Moje tabulky v téhle fázi rozpracování nepředtavují strukturu žádné jakože reálné armády. Ani až budou hotové to nebude mít strukturu reálné armády.
Budou to tabulky, ve kterých se dobře vyznám a budu je moci rychle a jednoduše předělávat jak se mi bude chtít. Třeba podle toho jaká technika se mi bude zrovna líbit.
Raptor píše:Blbá otázka - říkají ti něco výrazy kauzalita a časová linie?
bubák píše:Raptor píše:Blbá otázka - říkají ti něco výrazy kauzalita a časová linie?
Co to má s časovou linií co společného?
Vybírám vzhledově mezi Tu-160 (Nelíbí) a Victorem (líbí)
Tyhle bombardéry se nikdy nepotkaly a nikdy proto sobě v žádném reálném výběrovém řízení na strategický bombardovací letoun nestály.
A já to taky nikde netvrdím.
Napíšu to pomalu, snad to pochopíš.
Vybírám si mezi letouny z různých časových období, protože se mi líbí jejich tvary. Doba, ve které ten letoun zavedu do výzbroje není nikde pevně stanovená.
V realitě by nikdy k podobnému výběru nemohlo dojít, protože Victor je v součastnisti již zastaralý. Tohle ale není realita, to je výběr obrázku do tabulky.
Raptor píše:bubák píše:Raptor píše:Blbá otázka - říkají ti něco výrazy kauzalita a časová linie?
Co to má s časovou linií co společného?
Vybírám vzhledově mezi Tu-160 (Nelíbí) a Victorem (líbí)
Tyhle bombardéry se nikdy nepotkaly a nikdy proto sobě v žádném reálném výběrovém řízení na strategický bombardovací letoun nestály.
A já to taky nikde netvrdím.
Napíšu to pomalu, snad to pochopíš.
Vybírám si mezi letouny z různých časových období, protože se mi líbí jejich tvary. Doba, ve které ten letoun zavedu do výzbroje není nikde pevně stanovená.
V realitě by nikdy k podobnému výběru nemohlo dojít, protože Victor je v součastnisti již zastaralý. Tohle ale není realita, to je výběr obrázku do tabulky.
Neurazíš se když ti vzhledem k tomu co už v tomhle tématu padlo raději neodpovím?
Jarek S. píše:Hmmm a nebylo by jednoduchší kdyby jsis udělal rovnou seznam letadel co se ti líbi?? Bo jinak jsem s prominutím ještě nepochopil smysl tohoto tematku.. Stavět to asi nikdo nebude....pokud ty jo tak to aby jsi začal
Wizard píše:Bubáku ty jsi...... Děláš teda Československou armádu nebo ne? Protože to co je v tabulkách se ti možná líbí, ale nemohlo by to v armádě sloužit.....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník