Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
se obávám,že to budu muset odpískat..zítra chlastačka, návrat v so dopoledne, odpoledne do Brnůna nákupy a v ne ráno pro mladýho na Ruzyň... next time, folks
Tak já mam jasno, dneska odpoledne až večer začínám, plán je vehikl slepit do fáze abych to moh v sobotu po brigádě začít barvit. Kamo ještě dovyberu, mam zatim dvě zbarvení v hlavě. Jedno- nebo dvoubarevka. Tříbarevka ke zdlouhavá A kdybych měl ještě jeden Pz.IV podvozek od Gawy, tak bych si smrknul příště Ostwind. Sice mam dva, ale z jednoho bude Géčko, díly tam k tomu sou
Oldo, čeho sem si to všimnul ve tvým podpisu? To mam zas do Bruna venčit Spita co tam byl loni?
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...
Ale jo Oldo, přivezu ti ho, ať jich neni málo. Když už nemam nic novýho do soutěže, tak aspoň něco do výstavky. Vzhledem k mýmu tempu ale bude jen ta strará jednička, tropickou pětku sotva stihnu.
Šnečku, pravděpodobně sou všichni v pr...i
Nejsem tak blby, jak vypadam na fotkach ... v realu jsem blbejsi ... !!! Aneb - Murphy musel byt optimista ... a optimiste by se meli strilet ... !!! Je lepší být souzen dvanácti, než nesen šesti ...