Tak teď ten poslední odkaz na seznam mě otevřel i starý Word 6.0.....a co se brev týče,já PREFERUJU BÉŽOVOU.....ale podřídím se černé...kdyby to šlo,radši bych obě barvy....
A pro Ty,co neotevřou seznam je v příloze zkopčený do běžného obrázku....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Myslím, že zlatá by byla lepší než žlutá (na ty ratolesti). Pokud by s tou tabulkou byly dál problémy, tak můžu poslat originál na mail komukoliv, kdo si řekne...
Terezko,já už ji zveřejnil jako .jpg...to stačí....
Kouknul jsem na odkaz té firmy....no...tipuju,že do 200,- za triko by to mělu vyjít,tak je to fajn....to utáhnu...hnedle po výplatě si odložím korunky...
Jenom... ....budou tam i jmenovky...teda...nicky pod malým znakem vepředu?
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
to JTC: OK to PantherG: menovky nevím, jak sem psal zdraží a prodlouží to výrobu to all: takže ratolesti zlatá /nebo nějaká podobná, odstín dle FS snad netřeba/ barvy trik v odkazu
Zlatý nebo žlutý lupínky, s tim souhlasim. Tu přezdívku bych tam asi nedával a hrudní znak bych možná trochu zmenšil. Přezdívku bych dal možná na tu vissačku i s klubovou příslušností (pro příslušníky) nebo bydlyštěm (pro ostatní)
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
ale tak můžou tam být ty jmenovky, jen se to protáhne /můj názor je, že je to zbytečnost a kočičáka poznáme všichni/ aktualizovaná tabulka - označení OK potvrdili počet a velikost až na Panthera /černá + béžová/ všichni jen černá ? to Raptor: , myslíš ještě nechat nadělat jmenovky ?