Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ Zájmové skupiny ‹ What if...
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Moravská Národní Garda

Odeslat odpověď
Příspěvků: 277 • Stránka 16 z 19 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
  • Odpovědět s citací

Re: Moravská Národní Garda

Příspěvekod karlik » 02 říj 2008, 15:08

Štěpán Stránský píše:
Anton píše:
Ty mřížky dobře hořely.., atombordel mám z nostalgie doma, třeba se ještě hodí..

A dobře se při službě v kuchyní, mytí hrnců vodní hadicí, obtiskávaly do rozmáčených choditel, osobní zkušenost, trvalo to snad týden než mě to zmizelo !
Gajku nám naštěstí nikdo nenařídil vyzkoušet ale paragáni to snad museli prubnou i když bez náplně :roll:

Náplně do gajky existovaly i cvičné s nějakým fyzioroztokem. Pokud by byl zájem, mám doma i ostrou..................... :lol: :lol: :lol:
karlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Stránský » 02 říj 2008, 15:08

Třeba major Meisner :D Teď mě napadá že Raptor jako správný ogar chce táhnout na Prahu ale výcvik nemá !! :lol: Vzdej to NEPROJDEŠ !!! 8-8
Štěpán Stránský

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Stránský » 02 říj 2008, 15:11

Ne děkuji, gajku již nechci do smrti vidět, v přijímači nám řekli že bez problému probodne i kost což je prý dobře, neboť se protilátka dostane i do kostní dřeně :shock: Málem jsem se poblil a nejenom já #-o
Štěpán Stránský

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 02 říj 2008, 15:13

Štěpán Stránský píše:Když jsme ti Pražáci, tak budeme grandi a dáme navrch Bartošovou s pomejema ! Toš když je z tého Rožnova pod Radhoštěm ! :-D Jitka Čvančarová je naše tu chtít nemusíme, tak doplň seznam , říkaj že mají pořádný holky ale žádná mě, kromě té Báry, nenapadá #-o #-o

Jojo, vy ste tam byli dycky slabší v zeměpise ... Iveta je z Frenu :grin: :grin:
Hotovo: Bf 109G-6, Focke-Wulf Ta 183 Entwurf III, Ki-61-II Hien
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44

Futó fukutsu.
VojtaH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Stránský » 02 říj 2008, 15:14

VojtaH píše:
Štěpán Stránský píše:Když jsme ti Pražáci, tak budeme grandi a dáme navrch Bartošovou s pomejema ! Toš když je z tého Rožnova pod Radhoštěm ! :-D Jitka Čvančarová je naše tu chtít nemusíme, tak doplň seznam , říkaj že mají pořádný holky ale žádná mě, kromě té Báry, nenapadá #-o #-o

Jojo, vy ste tam byli dycky slabší v zeměpise ... Iveta je z Frenu :grin: :grin:

Kua no jo z Frenštátu, to je fakt ! #-o
Štěpán Stránský

• Odpovědět s citací

Příspěvekod karlik » 02 říj 2008, 15:15

to ŠS: se nedivím, i když vědět že to pomůže, tak si asi tu dávku šlehnu :grin: :grin: :grin:

to Anton: atom bordel je základ každého správného šatníku /rybáři, militaristi, úchylové/ :grin: :grin: :grin:
karlik

• Odpovědět s citací

Příspěvekod VojtaH » 02 říj 2008, 15:19

Štěpán Stránský píše:
VojtaH píše:

Kua no jo z Frenštátu, to je fakt ! #-o

Jako v poho, stačí, že se vyznáš v Práglu, směrem za Nupakama už je přece divočina :lol:
Hele, že vy máte napsáno přes celý zbytek republiky "Tady žijí lvi"? :grin:
Hotovo: Bf 109G-6, Focke-Wulf Ta 183 Entwurf III, Ki-61-II Hien
Stavím: Micubiši Ki-83, Nakajima Ki-44

Futó fukutsu.
VojtaH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Stránský » 02 říj 2008, 16:21

VojtaH píše:
Hele, že vy máte napsáno přes celý zbytek republiky "Tady žijí lvi"? :grin:

To úplně ne ale máme to označené jako "skanzen" nebo " na vlastní riziko" a nebo třeba " POZOR - podzemní stavby" to je třeba v okolí Ivančic atd. U Ostravy pak " POZOR výbušné prostředí - NEKOUŘIT !"
:D
Štěpán Stránský

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 02 říj 2008, 17:49

sakra chlapi,...ste se neak rozjeli...gdo to má po váš fšecko přelúskávat.......dyť na tolika plkú se ani nedá reagovat.... :P :P :P

Raptotre,krucitýrkn...to nevíš,keho se ptat na dobové reálie....vyjímečně Ti švédi nelhali..s tym Barbusem....a "mezi námi děvčaty"(jak se řiká v tych čechách),lepší na holení než klasický Barbus v bakelitu sem nezažil...akorát se s tym muselo umět.... :P :P :P :P
Obrázek
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš.....
Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
PantherG

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Anton » 02 říj 2008, 18:05

PantherG píše:sakra chlapi,...ste se neak rozjeli...gdo to má po váš fšecko přelúskávat.......dyť na tolika plkú se ani nedá reagovat.... :P :P :P

Raptotre,krucitýrkn...to nevíš,keho se ptat na dobové reálie....vyjímečně Ti švédi nelhali..s tym Barbusem....a "mezi námi děvčaty"(jak se řiká v tych čechách),lepší na holení než klasický Barbus v bakelitu sem nezažil...akorát se s tym muselo umět.... :P :P :P :P

Co pak my sme něgdy lhali?? Například za průser u letohrádku Hvězda si ostatně norové můžou sami, neměli ty germánské protestantské rozeštvávače poslouchat.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Anton.
Obrázek
Anton

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 02 říj 2008, 18:09

Antone.....teda :roll: ....cajzlovští protestantáti si akci vymysleli....dobrý...naši slavní předkové se nechali ukecat...ne tak dobré,ale budiž (obrana korunních zemí proti císařským rakušákom)....a teď mě prozraď jedno: KDO BOJOVAL NEJDÝL?????????Pokud to uhodneš,tak já Ti na oplátku prozradím PROČ bojovali nejdýl :P :P :P :P :P
Obrázek
PantherG

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán Stránský » 02 říj 2008, 18:13

PantherG píše: KDO BOJOVAL NEJDÝL?????????Pokud to uhodneš,tak já Ti na oplátku prozradím PROČ bojovali nejdýl :P :P :P :P :P

Císařští vojáci v pražských putykách přeci !!!! A proč !!! No proto že moravské oddíly to tam před nima nestačily všechno vyglgnout !!! :grin: :grin: :grin:
Štěpán Stránský

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Anton » 02 říj 2008, 18:19

PantherG píše:Antone.....teda :roll: ....cajzlovští protestantáti si akci vymysleli....dobrý...naši slavní předkové se nechali ukecat...ne tak dobré,ale budiž (obrana korunních zemí proti císařským rakušákom)....a teď mě prozraď jedno: KDO BOJOVAL NEJDÝL?????????Pokud to uhodneš,tak já Ti na oplátku prozradím PROČ bojovali nejdýl :P :P :P :P :P

Jaká vobrana korunních zemí?? Ste z toho glgání toho V-2 paliva asi už ouplně mimo!! :shock:

A to si říkáš monarchista??? :o

Stavové uďáli vzpouru a za to byli po zásluze pohoupáni a popitváni katem Mydlářem.. :lol:

A nejdýl bojovali Schlickovi "Moravané" proto, že nerozuměli poctivé nabídce norů na kapitulaci.., holt "Moravani", co neuměli ani norsky, nebo švédsky.. #-o

Anton.
Obrázek
Anton

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 02 říj 2008, 18:57

Kdo to byl jsi uhádnul...jen jsi netrefil proč...ale to je jedno...ono to stejnak nikoho v "českovsku"(po našem ve švédsku) nezajímá...
Obrázek
PantherG

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PantherG » 02 říj 2008, 18:58

a neřikám si MONARCHISTA, alébrž roajalista..i když....nejpřesnější by asi bylo "markrabista"... :-k :-k :-k
Obrázek
PantherG

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 277 • Stránka 16 z 19 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19

Zpět na What if...