Moc děkuju a ještě jednou se omlouvám za úklep. Bokorys je super, tak nějak jsem si to představoval. Na křídle, shora v pravo a sdola taky bych chtěl znak snb. Myslím, že to byla ta tři písmena v pyramidě, nad N rudá hvězda a to vše v polovičním lipovém věnci. A to je pro mě problém, neboť nevládnu laserovým tiskem. Měl bys nějaké fondy, odkud to vytáhnout a připravit pro někoho schopného k tisku? Dík Petr.
Ahojte What-if-áci mám na stole rozrobený JF-17 Thunder od Trumeteru a chcel by som ho dať do nejakého "čo keby" kabátu.Určite by to mal byť stroj OSSR, rozmýšľal som nad kamuflážou Bielych albatrosov ,len si neviem predstaviť ako by to vyzeralo.No a teraz k podstate veci, chcem poprosiť miestnych odborníkov či by si nenašli čas a nenakreslili by to v nejakom tom pre mňa zložitom programe samozrejme fantázii sa medze nekladú,vopred Dík
Karlíku v pohodě.... on bratčekovec dal dotaz na VŠECKY místní kreslíře. Pěkné návrhy.... já už výkres zpracovaný mám,tak snad zítra večer něco nahodím taky. A prubnu i nějaké bojové verze,ne jen předváděcí.
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !