Když už mám A-7 našeho námořnictva,prubnul jsem i F-8..... v podobném duchu,ze stejného období.... třeba se někdy sejdou i někde na akci vedle sebe,stejně jako kdysi na palubě naší letadlové lodi....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Tohle není o Drakenech Oldo... A-7 a F-8 si hodlám spáchat sám pro sebe. Mám oba kity od Italky...jen čistá krabička a šup s tim do barev. A dekály na oba markingy mám taky...snad jen bortnumera budou jiné... A kotvičky? Nejspíš nebudou...nemám
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Pokud máš nějakou předlohu na kotvičky tak mi pošli , mohl bych je zkusit vytisknou na laserovce, čistý lak papír mám, mě by se do budoucna hodili. Jen to budu zkoušet poprvé tak neručím jestli to vyjde. Ale poprvé je vždycky jen jednou . Když tak dej SZ
V práci taky máme laserovku....a barevnou..už jsem si tam tiskl jeden arch... dekály na Kofiloalbíka i na jiné...jen musím sehnat průhledný arch...momentálně nemám,jenom bílý....někde...
Jen tak si hraju...návrh na AZ´s AH-1G. Tohle je nástřel..jinak už to mám komplet i s čísly na ocasním nosníku a kokardama na gondole motoru...jenže v jiném kompu....
Přílohy