PantherG píše:Acerole: mooc pěkný éro....jen bych se zeptal...co to má za motory?![]()
![]()
![]()
Českou verzi Allied Signal LF-507,kterou u nás samozřejmě velmi vylepšily zvedli o třetinu výkon,spolehlivost a zároveň snížili spotřebu.

PantherG píše:Acerole: mooc pěkný éro....jen bych se zeptal...co to má za motory?![]()
![]()
![]()
acerol píše:Někdo tady brečel po Českých projektech.Takže po úspěsném uvedení do provozu L-610 na základě požadavků armády vznikla jeho verze s proudovými motory, továrně označovaná jako L-610 JET,ale vlastně vsnikl nový typ a tak se začal značit jako L-710.
Tak a můžete vymýšet historická dada a kamufláže.![]()
PantherG píše:to Anton: taky mě ta potvora npadla...jen jsem nechtěl být nařčenz toho,že naše slovutné konstruktéry obviňuju z plagiátorství...![]()
![]()
Já vim,já vim...aerodynamika platí všude stejně![]()
![]()
![]()
acerol píše:Někdo tady brečel po Českých projektech.Takže po úspěsném uvedení do provozu L-610 na základě požadavků armády vznikla jeho verze s proudovými motory, továrně označovaná jako L-610 JET,ale vlastně vsnikl nový typ a tak se začal značit jako L-710.
Tak a můžete vymýšet historická dada a kamufláže.![]()
PantherG píše:no takl dělat L-710 jako skratch,notabene L-713"Radegast" (bitevní verze na styl AC-130 "Spectre") není nic pro mě...to už radši splácnu C-450 "Coleoptére"...![]()
![]()
Fishbed-J píše:To PantherG: Mám ten dojem že je rozdíl v aerodynamice nosných ploch a řídících. Koukni na Il-28.....nebo prakticky na jakejkoli dopravak s rychlosti 800+
Raptor píše:Spokojeno
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků