1. Powers
2. ostrov svobody
Raptor píše:Problém není v hangárech ale na dráze.To palivo hoří dobře až při vyšších teplotách takže rolující Kos ho nezapálí ovšem ve chvíli kdy na dráze přiloží pod kotel už se na ty zápalné teploty dostává.
Anton píše:Aha.., každopádně je to éro dosti "žíznivé", při delších letech je dotankvávání víckrát nutností.., k PVOS a SR-71 dodávám, že pokusy o sestřelení se děly a to ne jednou.., každopádně S-75 a S-125 se nechytají.., Kos je příliš rychlý. S-200 prý údajně po Kosovi pálila taky, ale prý též bezúspěšně.., čemuž nevěřím.
Anton.
P.S: Pěkné fotky S-75 a S-125 a co se to tam válí za šrot??
Anton píše:P.S: Pěkné fotky S-75 a S-125 a co se to tam válí za šrot??
karlik píše:2. ostrov svobody
Tango píše:karlik píše:2. ostrov svobody
Jj, však mi to nedalo, abych se s tím šrotem nezvěčnil![]()
(PS. ta dáma ke mě nepatří)
Raptor píše:Tango píše:karlik píše:2. ostrov svobody
Jj, však mi to nedalo, abych se s tím šrotem nezvěčnil![]()
(PS. ta dáma ke mě nepatří)
Tichá, nepřející závist....
karlik píše:taky bych chtěl na vlastní bulvy toto spatřit......![]()
![]()
![]()
tento pomník proradného imperialismu a dílo válečných štváčů z wolstrítu
Peter DeSnek píše:Raptor píše:Problém není v hangárech ale na dráze.To palivo hoří dobře až při vyšších teplotách takže rolující Kos ho nezapálí ovšem ve chvíli kdy na dráze přiloží pod kotel už se na ty zápalné teploty dostává.
Tohle mne taky napadlo ... ale uniky nejsou si myslim az zas tak velike ...
Jinak by se to nevzneslo ...Anton píše:Aha.., každopádně je to éro dosti "žíznivé", při delších letech je dotankvávání víckrát nutností.., k PVOS a SR-71 dodávám, že pokusy o sestřelení se děly a to ne jednou.., každopádně S-75 a S-125 se nechytají.., Kos je příliš rychlý. S-200 prý údajně po Kosovi pálila taky, ale prý též bezúspěšně.., čemuž nevěřím.
Anton.
P.S: Pěkné fotky S-75 a S-125 a co se to tam válí za šrot??
Jinak teda ziznivost pri startu si myslim, je tim pravym duvodem ...
A take jisty profil spionazniho letu ...
A proto asi Kosak tankuje hned po startu aby nemusel zbytecne klesat a zase stoupat ..
Preci jenom 20.000 metru je 20.000 metru ...
Tam za nim tankovak nemuze ...
![]()
![]()
![]()
Hele Antone, mash nejake podklady na ty cvicne strelby ???
Hele, ale pokud po nem nekdo palil tak to asi nebyl mimo vzdusny prostor ...
Co rikash, nebyl nahodou na vylete do CCCP ???
![]()
![]()
PantherG píše:Kruciš,Ujíku......koukej pořádně...na tohle už je "vlastní chlíveček"![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků