Peter DeSnek píše:karlik píše:pán bude baumaister ????takovej bořek stavitel
![]()
Spish boritel ..
To vish programator ...
a já žes tak opatrnej

Peter DeSnek píše:karlik píše:pán bude baumaister ????takovej bořek stavitel
![]()
Spish boritel ..
To vish programator ...
karlik píše:a já žes tak opatrnej![]()
![]()
PantherG píše:já teda zírám...![]()
![]()
![]()
![]()
To prostě MUSÍ přijít jeden úplně blbej a uvést všechno na pravou míru...(ale proč to mám být vždycky já????????????) Stačí se na Špiritusa pořádně podívat a hned je jasné,že NENÍ stříbrný,alébrž SVĚTLE ŠEDÝ.....jelikáž náš RAM nátěr pohlcuje víc...jedinou vadu má,a to takovou,že je světle šedý....dyť je to jasné jak facka v sokolovně na hasičském bále,kde někdo (omylem?) zhasnul
![]()
![]()
![]()
![]()
Raptor píše:Já bych jen doplnil Šneka že podle Deep Throat byly střely sice na západ navráceny....ale již s konvenční náplní made by Explosia Semtín a nástrahovým zařízením aby se imperialisti nenudili.Jaderný materiál byl převezen do tajného výzkumného zařízení ukrytého v podzemí kopce Medník nedaleko Štěchovic a zde byl po důkladném prozkoumání překonstruován na spouštěcí zařízení termojaderných zbraní.Tyto byly následně umístěny pod nepřetržitý dohled do muničních skladů v Čáslavi, Náměšti nad Oslavou a Přerově kde byly připravovány pro případ nejvyšší nouze.Poslední záznam o existenci těchto zařízení je z roku 1998 kdy byly termojaderné zbraně odvezeny na neznámé místo a nahrazeny účinnějšími bakteriologickými pumami EBO-500 a ANT-250.
PantherG píše:PCHÁÁÁÁ,....prej "není očkování".....![]()
![]()
...doprdele...no co už....když jsme je tam naváželi,tak jsme dostávali předem sérii asi 5 injekcí.....a to sme ten granulát přehazovali lopatama a do bomb nasypávali přes trychtýře lopatkou...a prej "není očkování"
![]()
![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník