Jedna rozdělaná se mi válí doma ..................................
ujík píše:Já se z tebe picnu![]()
![]()
![]()
, taky musíš všechno hned rozkecat
![]()
![]()
![]()
. Ale v tý stříbrný vypadá fakt dobře
![]()
![]()
karlik píše:nějakej mag*r tu chtěl silver B2, tak tady ji máš ujíku
karlik píše:ani ne tak uvědomělej, jako blbej, obyčejnej kufr, po přistání na letišti Ruzyň, zadržen bdělou ostrahou letiště
to mess: já taky ne, tady je všechno možný, ale máš pravdu, že odlišné panely jsou pitomost
Peter DeSnek píše:Stribrny duch je vazne ulet ...
Zvlaste pokud by se za dne na slunicku trpitil a hazel odlesky ...
Preci jenom krom tetek Tamary a Very je pozemni pozorovatel taky nebezpecny ...
![]()
![]()
karlik píše:ani ne tak uvědomělej, jako blbej, obyčejnej kufr, po přistání na letišti Ruzyň, zadržen bdělou ostrahou letiště
to mess: já taky ne, tady je všechno možný, ale máš pravdu, že odlišné panely jsou pitomost
Peter DeSnek píše:karlik píše:ani ne tak uvědomělej, jako blbej, obyčejnej kufr, po přistání na letišti Ruzyň, zadržen bdělou ostrahou letiště
Zapomnel jsi napsat, ze mu vypadl navigacni pocitac, rsp se mu uzvejkal kabel k prijimaci GPS signalu, a proto ze to byl blbek Hamik, co zrofna svacil od McD pytlik s cheaseburgrama, zapomnel si hlidat cas a misto pristani f SRN si to preplachtil pres Krusne hory a jeho palubak se chytil na shodnou frekvenci pristavaciho majaku na Ruzyni ... kde predvedl bezmyslenkovite poloautomaticke pristani ...
![]()
![]()
karlik píše:jak bylo později zjištěno, kabely k navigačním systemum překousala kuna, kterou letoun nabral při mezipřistání v Anglii /a jestli jste někdo měl kun*u v autě, tak víte co udělá za rachot v kabelech![]()
![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků