Hele a věděj voni vůbec v Práglu kde ta Morava je?Jsem tuhle slyšel že cokoli od Humpolce dál je pro ně dálný východ tak jen aby se náhodou nesekli a namísto do Brna netáhli na Kamčatku.Tam by jim bylo trošičku zima.
Štěpán Stránský píše:Raptore za prvé se v Praze říká že "Asie začíná od Negrelliho viaduktu " ja vzhledem k tomu že jsem až za ním jsem to posunul na Českomoravskou vrchovinu![]()
Jinak Antone ja bych to nelikvidoval, jednoduše po dobytí celé Moravy a Valašska se Praha rozroste o pár nových čtvrtí na třeba Praha 325 čtvrť Brno nebo Praha 512 čtvrť Vsetín, metro bude jezdit třeba na trase G na stanici Kralovo Pole nebo na trase S na stanici Mittal ve čtvrti Ostrava. Bude sice asi problém se zvýšením kapacit záchytek ale to nějak zvládnem a všude se bude mluvit zpěvnou pražstinou a ne drsných "kratkym" ostravským chrchlákem s prvky polštiny![]()
![]()
Raptor píše:Mimochodem, včera prý v Praze probíhala protičecháčská demonstrace sprátelených chorvatských jednotek.
Štěpán Stránský píše:Měli by jsme Antone dát dohromady seznam moravských a valašských hezkých holek co budeme požadovat po poražených kmenech jako válečnou kořist a projev loajality, to je standartní postup vítězů u asijských národů !!Monika je jasná a jako další navrhuji Barboru Seidlovou
![]()
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Štěpán Stránský píše:To si piš že si ji vezmeme a na oplátku ti pošlu nějakou snědou domorodku od nás z Čerňáku, když chceš pořádnou ženskou !!!!Nebude ti vadit že bude mít početnější rodinu ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník